З 1 до 5 грудня президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук перебував з робочим візитом у Гельсінкі. Він відвідав Фінляндію на запрошення відомого телевізійного благовісника Ханну Хаукка. Останній очолює також Асоціацію християнських телерадіожурналістів (АХТРЖ) та медіа-групу IRR-TV.

В рамках візиту відбулося засідання правління АХТРЖ. А також знімання серії телевізійних і радіопрограм. Також голова «Новомедіа» і руху «Всі разом!» проповідував у помісній церкві на недільному богослужінні і провів зустріч з організатором Маршу Ісуса у Гельсінкі.

«Ми є давніми друзями і партнерами у місії з Ханну і Лаурою Хаукка. Це подружжя – піонери медіаслужіння на пострадянському просторі. Благословенний нарешті побувати у центральній штаб-квартирі цієї глобальної роботи», – зазначив Руслан Кухарчук.

У 2013 році Асоціація «Новомедіа» передала Ханну Хаукка спеціальну відзнаку шанування його багаторічної євангельської місії у засобах масової інформації. Ця подяка на металевій основі донині займає помітне місце у гельсінському офісі.