Команда Асоціації Новомедіа організувала медіа курс для студентів Київського Біблійного Інституту (КБІ).

Двадцять студентів з різних регіонів України занурилися у сферу журналістики, соціальних медіа і зв язків з громадскістю. Як це використовувати в служінні і благовісті— про це йшлося протягом 3 днів спеціального навчання у Києві.

Президент Асоціації  «Новомедіа» Руслан Кухарчук розкрив тему масової комунікації. Грунтуючись на словах Христа з Євангелія від Матфія 10:27, мотивував студентів благовістити гучно з високих дахів, тобто через мас-медіа. В практичній частині лекцій він навчав жанрам журналістики- класичної і громадянської.

Юлія Коломоєць навчала роботі прес-служби церкви і християнської організації. Тетяна Пінчук викладала тему написання репортажів та інформаційних повідомлень. Зоя Никитюк розкривала секрети цікавого і якісного тексту. А Володимир Багненко і Вероніка Ясинська зосередились на темі соціальних медіа та новітніх комунікативних технологій в інтернеті.

Серед тем, які розглядались, були: громадська журналістика – помічник у роботі журналіста і церкви, інтерв’ю в роботі журналіста, імідж та репутація, антикризовий піар тощо.

Студенти прослухали 20 годин лекцій. Вивчали жанри журналістики, в тому числі і біблійні, а також принципи організації редакційної роботи. Вони з’ясували засади внутрішньої та зовнішньої комунікації прес-служб та релігійних ЗМІ, їх роль у справі благовістя.

Вероніка Ясинська написал відгук про подію:

Це вже не перший рік команда «Новомедіа» проводить заняття релігійної  журналістики та інструментів масової комунікації для церковних служителів.