До 16 жовтня 2016 року триває моніторинг засобів масової інформації на предмет компетентного висвітлення тем віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей. Моніторинг проходить  в рамках щорічної кампанії з відбору і нагородження кращих журналістів і редакцій – Novomedia Awards. 

Представники Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, інтернет-видань з метою виявлення медіаматеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей у мас-медіа.

_DSC0756

Церемонія нагородження Novomedia Awards 2016 відбудеться в рамках Новомедіа Форуму – 5 листопада. Асоціація «Новомедіа» відзначатиме журналістів та редакції ЗМІ у таких номінаціях:

•«Систематичне висвітлення вічних цінностей» (вручається власникам ЗМІ, старшим керівникам, редакціям, головним редакторам та авторам медіаматеріалів за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, а також християнських, моральних і сімейних цінностей).

•«Відповідальна журналістика» (вручається журналістам за разові медіаматеріали, у яких компетентно висвітлюється тема віри, релігійного життя, а також християнські, моральні і сімейні цінності).

Просимо повідомити про наявність відповідних тематичних медіаматеріалів (публікацій, відео, аудіо), надіславши посилання на електронну скриньку: awards@novomedia.org або за поштовою адресою: а/с 424, Київ, Україна, 03150, Асоціація «Новомедіа» не пізніше 16 жовтня 2015 року.

Прес-центр «Новомедіа»