Ми усвідомлюємо свою відповідальність за упередженість інформації, яку досі поширював канал під тиском і за директивами різних політичних сил. Нинішнє протистояння у суспільстві змушує нас чітко виголосити принципи своєї подальшої роботи. Від сьогодні за зміст телевізійного продукту відповідає лише колектив і менеджмент Студії “1+1”. Ми гарантуємо, що будь-яка інформація, поширена нашим каналом, буде повною і неупередженою відповідно до професійних стандартів журналістики.

В ефірі “1+1″ будуть висвітлюватися всі значущі події в Україні та за її межами і надаватися рівні можливості для висловлення своєї позиції всім учасникам суспільно-політичного життя. Ці принципи будуть дотримані доки канал існуватиме у телеефірі”, стверджують Олександр РОДНЯНСЬКИЙ, Володимир ОСЕЛЕДЧИК, Максим ВАРЛАМОВ, Алла МАЗУР, Людмила ДОБРОВОЛЬСЬКА, Анна БЕЗУЛИК, Олесь ТЕРЕЩЕНКО, Андрій ТИЧИНА, Марина КУХАР, Анатолій БОРСЮК, Вахтанг КІПІАНІ, Ольга ГЕРАСИМ’ЮК, Юрій МАКАРОВ, Сергій ПОЛХОВСЬКИЙ, Сергій ДОЛБІЛОВ, Євген ЗІНЧЕНКО, Марічка ПАДАЛКО, Анатолій ЄРЕМА, В’ячеслав ПІХОВШЕК і весь колектив Студії “1+1”.

Починаючи з 25 листопада Вячеслав Піховшек припиняє виконувати обов*язки щеф-редактора новин на каналі 1+1. Поки що нової кандидатури на цю посаду не затверджено.