14 травня, в суботу, о 14.30 відбудеться прес-конференція з Ніккі Крузом. Колишній ватажок банди Нью-Йорка розповість свою історію жителям Україні. Увага: змінено місце і час проведення прес-конференції!

Нова адреса: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В, прес-центр газети «Комсомольська правда», (Будинок друку, другий під’їзд), 5 поверх.

Під час прес-конференції буде вестися он-лайн трансляція. Деталі дивіться тут – http://zp.kp.ua/daily/press/detail/3697/.

Ніккі Круз – колишній ватажок злочинного угруповання, яке володіло вулицями Нью-Йорка в 1958 році. Але сьогодні для багатьох він став символом добра і прощення. Книга «Біжи, малий, біжи» розійшлася по світу в кількості 14 мільйонів копій, ставши бестселером. У цьому році в Голлівуді закінчуються зйомки неймовірного фільму, заснованого на реальних подіях його життя. За останні 40 років він провів величезну соціальну роботу зі складними підлітками, а також людьми, які не мали надії на майбутнє в різних країнах світу. З такою ж метою Ніккі приїхав і до Запоріжжя.

Народився Ніккі Круз в 1938 році в сім’ї шамана і чаклунки, які присвятили себе служінню дияволу. У дитинстві двічі намагався закінчити життя самогубством. Мати била його до втрати свідомості. У п’ятнадцять років хлопець опинився в Нью-Йорку у страшному бандитському угрупованні «Мау Маус», що назване на честь кровожерливого африканського племені. І вже в 16 років він сам очолив угрупування. Ніккі став жорстоким «звіром», якого боялася навіть поліція. Коли черговий раз він потрапив до в’язниці, йому був поставлений діагноз психіатра: «Ти мертвий і небезпечний. Для тебе немає надії». Але одного разу йому на вулиці зустрівся чоловік, який запевнив, що для нього надія все-таки є …

Два роки тому на зустріч з Ніккі Крузом у Донецьку зібралися близько 8 тисяч чоловік. Тепер черга Запоріжжя.

Прес-конференція з Ніккі Крузом
14 травня, в суботу, о 14.30 
 м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В, прес-центр газети «Комсомольська правда».

Телефони для довідок та акредитації:  067-291-46-14 (керівник прес-центру Віталій Дзюба), 096-219-76-86 (Катерина Павелко).

Після закінчення прес-конференції – фуршет для представників засобів масової інформації.

Прес-центр конференції