25 серпня о 16:00 на 5 каналі завершився телемарафон «Українська незалежність», присвячений 20-й річниці Незалежності України, який тривав рівно 52 години! Розпочався ефір 23 серпня о 12:00. Наразі він претендує на завння найдовшого телемарафону у світі, який проведено у форматі ток-шоу,  та зареєстровано «Книгою рекордів Ґіннеса».

Попереднй рекорд належить перуанцю Сержіо Галіані – він провів у телеефірі 50 годин 09 хвилин.

Більше двох діб у студії 5 каналу, без перерви на сон та відпочинок працювали Павло Кужеєв і Тетяна Даниленко. Щогодини вони розпочинали нову тему та зустрічали нових гостей. Розмови стосувалися освіти, релігії, політики, історії. Усього, чим 20 останніх років жила Україна.

Наприкінці марафону обговорювали його підготовку і проведення. У студію прийшли ті, хто працював за кадром та керівництво каналу – генеральний продюсер Юрій Стець, шеф-редактор Володимир Мжельський, генеральний директор Іван Адамчук, а також власник 5-го каналу Петро Порошенко.

І день і ніч разом з ведучими у студії чергували лікарі, представники “Книги рекордів Ґіннеса”, Національного реєстру рекордів України та весь колектив 5 каналу активно підтримував своїх колег.

 

“Новомедіа”