Дорогі члени Асоціації «Новомедіа!»
10 років тому – 8 жовтня 2004 року, ми отримали свідоцтво про реєстрацію громадської організації «Асоціація «Новомедіа». Це був той зворушливий момент, коли велике бачення почало втілюватися у перших малих практичних досягненнях.

Дорогі члени Асоціації «Новомедіа!»

10 років тому – 8 жовтня 2004 року – ми отримали свідоцтво про реєстрацію громадської організації «Асоціація «Новомедіа». Це був той зворушливий момент, коли велике бачення почало втілюватися у перших малих практичних досягненнях.

novomedia_10ua

І ось з тих пір вже ціле десятиріччя ми разом  звершуємо працю у сфері засобів масової інформації. Наше гасло незмінне: «Трансформація ЗМІ → Трансформація суспільства». Наша місія постійна: допомагати журналістам і сприяти церкві. 

Медіапрофесія міцна своєю прихильністю до чітких стандартів і високої майстерності. Журналістика стає відповідальною і безпечною, коли ґрунтується на християнських цінностях, коли базується на бажанні транслювати правду і добро.

Ми разом доклали багато зусиль, щоб протягом 10 років ці цінності і пріоритети не лише проповідувати, а й застосовувати. Запрошую кожного і наступного історичного періоду діяти професійно, відповідально і старанно.

І нехай допоможе нам Бог!

З Днем Народження, Асоціація «Новомедіа»! Зі святом, дорогі друзі і колеги!

З повагю, Руслан Кухарчук, президент Асоціації «Новомедіа».

А неофіційне привітання голова організації записав у день свого весілля 27 вересня – прямо з весільної автівки: