На зустрічі 4 серпня після літніх канікул новомедійники планували роботу в новому сезоні, ділилися враженнями про відпочинок, вітали липневих іменинників і встигли послухати кілька музичних композицій. 

На зустрічі також були присутні члени Асоціації «Новомедіа» з Донецької та Луганської областей, які змушені були залишити свої будинки і перебратися в пошуках мирного місця проживання.

NM_0408_Olesya

За словами голови організації Руслана Кухарчука, у новому робочому сезоні – три ключові події, підготовка до проведення яких вже почалася.

10 вересня пройде науково-практична конференція на тему «Революція, війна і церква в медіаконтексті». Подія відбудеться в готелі «Хрещатик». Партнером цього заходу виступають давні друзі з організації The Media Project.

А з 20 вересня стартує Шоста школа «Новий журналіст». Вже діє офіційний сайт Школи і проходить реєстрація майбутніх студентів.

Також на зустрічі йшлося і про Міжнародний Форум «Новомедіа», який пройде 7-9 листопада у Києві в готельному комплексі «Турист». Обговорили можливості просування Форуму, роботу над залученням спікерів і отримали «домашнє завдання» опрацювати варіанти актуальних тематичних панелей.

skripka_Tanya

Ignat_sopilka

Ділові бесіди переривалися приємними музичними паузами. Порадувала всіх кількома творами скрипалька Тетяна Харіна, а Гнат Мєрєнков зіграв ірландську мелодію на сопілці. І насамкінець всіх липневих іменинників піснею єврейською мовою привітав Аріф Багіров.

NM_0408_

NM_0408_dev

NM_0408_start

Нагадуємо, корпоративні зустрічі Асоціації «Новомедіа» проходять кожного понеділка ввечері. Детальніше про розклад і теми можна дізнаватися на офіційній сторінці організації.

Прес-центр Асоціації «Новомедіа».