Дорогі друзі, члени Асоціації “Новомедіа”!

Дякуємо вам за участь в місії Асоціації, що залишаєтесь в команді однодумців.
Асоціація «Новомедіа» з 2004 року об’єднує журналістів та інших творчих працівників засобів масової інформації, які є християнами різних конфесій. Таким чином «Новомедіа» – це об’єднання людей, основане на духовній християнській єдності та професійних інтересах.

Як підтримати «Новомедіа» – дивіться ТУТ!

ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОБОТИ АСОЦІАЦІЇ «НОВОМЕДІА»

  • Виконує функції сполучної ланки між церквами і релігійними організаціями та засобами масової інформації, щоб допомогти їм налагодити діалог та усунути конфронтацію.
  • Допомагає церквам і християнським організаціям у створенні інформаційних відділів, реалізує навчальну програму «PR та медіаграмотність для церков і релігійних організацій».

  • Здійснює моніторинг інформаційного простору на предмет коректного і професійного висвітленні релігійної тематики у секулярних медіа.
  • Веде інтенсивний діалог зі світськими ЗМІ, а також профільними державними відомствами; бере участь у громадських радах профільних державних установ.
  • Проводить фахову роботу з вищими навчальними закладами країни, сприяє якісній і відповідальній журналістській освіті в Україні; видає підручник з журналістики.
  • Регулярно проводить міжнародні, національні і локальні заходи: Новомедіа Форум, Медіаленд, церемонія Novomedia Awards, школа «Новий журналіст», навчання з різних медіанапрямків, тренінги зі створення інтернет-видань і блогів, фестивалі телерадіопрограм.
  • Сприяє утвердженню християнської етики у суспільстві через засоби масової інформації.


Просимо Вас підтримати нашу роботу. Для цього, заповніть, будь ласка, ФОРМУ і ми зв’яжемось з Вами!

Все для реалізації нашого спільного бачення – Трансформація ЗМІ – Трансформація суспільства! Дякуємо за співпрацю!

Прес-центр “Новомедіа”