У суботу, 7 листопада, о 17.00 відбудеться церемонія нагородження Novomedia Awards. Відзначатимуть журналістів та редакції, які своїми медіаматеріалами поширюють вічні цінності. Церемонія пройде у комфортному театральному залі готелю «Турист», що по вул. Раїси Окіпної, 2. Проводитимуть дійство ведучий Національного радіо Дмитро Хоркін та ведучий Нового каналу Олександр Джусупов.  

Імена лауреатів уже відомі. Дипломи та статуетки чекають на своїх власників. Партнери церемонії готують спеціальні подарунки. Отож, до церемонії залишилося менше тижня. Великою приємністю є те, що вхід буде вільним, а тому кожен зможе своєю присутністю долучитися до великої місії поширення християнських цінностей через мас-медіа. 

Окрім церемонії, на гостей чекає також і концертна програма за участю популярних українських виконавців. Чудовими музичними номерами потішать присутніх відомий співак, львів’янин Павло Табаков, переможець «Голосу країни» Антон Копитін, фіналіст шоу «Україна Має талант» Валентин Лисенко, фіналістка «Голосу країни» Шаніс та Джаз-бенд.

За чотири роки існування церемонії Novomedia Awards нагороду отримали кілька десятків журналістів та редакцій. Моніторингова комісія Асоціації «Новомедіа» впродовж 2015 року також шукала та приймала відповідні матеріали від редакцій. І ось, момент «Х» настав. Настав час нагороджувати найдостойніших. А це 8 представників різних ЗМІ – телебачення, преса, інтернет-видання та радіо.

Отримають відзнаку у 2 номінаціях: «Систематичне висвітлення вічних цінностей» – за системну роботу у висвітленні питань віри, християнських, моральних і сімейних цінностей та «Відповідальна журналістика» – за разові медіа-матеріали на таку ж тематику.

Про цілі проведення церемонії ділиться куратор церемонії Novomedia Awards 2015 Юлія Забєліна: «Варто, щоб у наших ЗМІ з’являлося все більше матеріалів, які висвітлюють вічні християнські  цінності, актуальні для кожної людини. Особливо у цей непростий для України час,- говорить вона. – Вже не перший рік ми заохочуємо українських журналістів випускати якісні суспільно-відповідальні матеріали».

Нагадаємо, що організатором церемонії нагородження є Асоціація журналістів «Новомедіа», яка щорічно з 2012 року відзначає журналістів та редакції за матеріали, котрі сприяють популяризації християнських, сімейних та моральних цінностей у суспільстві. Умови та положення конкурсу, а також інформацію про лауреатів попередніх років можна знайти тут.

Прес-центр Асоціації «Новомедіа»

Awards_afisha_2015_print