Виступаючи на урочистому засіданні Собору Російського об’єднаного Союзу християн віри євангельської (РОСХВЄ), член Громадської палати РФ, головний редактор газети «Московський комсомолець» і голова Спілки журналістів Москви Павло Гусєв, закликав представників цієї конфесії активніше говорити про свою віру в ЗМІ.

Він висловив жаль з приводу того, що життєтворча діяльність євангельських християн часто не знаходить належного висвітлення у російських ЗМІ. «Як часто ми всі чуємо про ваші найбільші діяння соціальні щодо дітей, боротьби з пияцтвом, боротьби з наркоманією, боротьби з антиморальним способом життя? Як часто ми це чуємо? Майже ні», – повідомляє РОСХВЄ.
Головний редактор МК закликав учасників Собору подолати цю негативну тенденцію. «А тепер уявіть, якщо ви будете виступати скрізь, проповідувати і говорити про свої справи, говорити нормальною людською мовою, як сьогодні це було, сьогодні тут на сцені. … Не пропаганда і не вплив, а розповідь про себе і більше нічого не треба, тому що те, що ви робите – це велика справа. От і все. Люди побачать і дізнаються», – запропонував він.
«Я просто закликаю говорити Слово Боже!», – сказав на завершення П. Гусєв.