Організатор конкурс – Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії». Конкурс створено на зразок подібного проекту у Франції (www.reportersdespoirs.ua) та відбувається уже вдруге в Україні. Для участі в конкурсі приймаються матеріали, що містять «інформацію-носій рішень», показані, озвучені, опубліковані у будь-яких українських засобах масової інформації (українською або російською мовою) та розміщені в електронних ЗМІ в період з 8 червня 2010 року по 6 червня 2011 року.

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство»,  «Економіка», «Культура», «Релігія».

Нагородження переможців відбудеться під час III Екуменічного Соціального Тижня у жовтні 2011 року).

Матеріали на конкурс приймаються до 6 червня 2011 року. Детальніше про умови конкурсу читайте в Положенні про конкурс «Репортери надії в Україні», яке міститься на сайті Інституту екуменічних студій: http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery

Матеріали з поміткою «На конкурс» надсилайте на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17, або на електронну адресу reporternadii@gmail.com.

Ассоциация “Новомедиа”