Уже вчетверте Асоціація «Новомедіа» нагороджує журналістів та редакції ЗМІ за висвітлення вічних цінностей. Наразі здійснюється моніторинг телеканалів, радіо, газет і журналів, мережі інтернет, щоб виявити матеріали, які сприяють популяризації вічних цінностей у мас-медіа. Тому будь-яка редакція ЗМІ може подавати свої матеріали за відповідними критеріями на електронну адресу церемонії awards(at)novomedia.org.

Загалом буде нагородження у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» (вручається власникам ЗМІ, старшим керівникам, редакціям, головним редакторам та авторам медіаматеріалів за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, а також християнських, моральних і сімейних цінностей) та спеціальна номінація  «Відповідальна журналістика» (вручається журналістам за разові матеріали, у яких компетентно висвітлюється така ж тематика). Детальніше про церемонію Ви можете дізнатися за посиланням http://novomedia.ua/awards. 

 «Ми хочемо, щоб у наших ЗМІ з’являлося все більше матеріалів, які висвітлюють вічні християнські  цінності, актуальні для кожної людини, особливо у цей непростий для України час, – говорить куратор церемонії «Novomedia Awards» 2015 Юлія Забєліна. –  Вже не перший рік ми заохочуємо українських журналістів випускати якісні суспільно – відповідальні матеріали!»

Цей конкурс став уже традиційним і цьогоріч відбуватиметься в останній день Новомедіа Форуму, 7 листопада. Нагадаємо, торік були нагороджені журналісти «Громадського телебачення», «СТБ», «Нового каналу»,  а також редакції журналів «Фокус», «Единственная» і телеканалу «Інтер».

novomediaawards_logo

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”