Уповноважений президентом Фінляндії медіарадник Мартті Оярес і його дружина Мір’я 18 років тому заснували першу студію “Небеса ТВ7” в Гельсінкі. Сьогодні представництва медіахолдингу розташовані у Фінляндії, Швеції, Естонії, Ізраїлі, Україні та Вірменії. А українська команда телеканалу є партнерами щорічного Новомедіа Форуму та друзями Асоціації “Новомедіа”. 

Гасло телеканалу: «Коли зміст має сенс». Команда має на меті принести віру, надію й любов до кожної оселі, кожної родини через засоби комунікації.

«Небеса ТВ7» – це мовлення 24/7 без реклами й політики. Команда працює в кількох напрямах: озвучування, дублювання, виробництво власного відео- і медіаконтенту. Це програми, перекладені з англійської, фінської та шведської мов.

Візит генерального директора Мартті Оярес в Україну

«Небеса ТВ7» – це програми на різний смак: про родину, покликання, віру, науку та вічні цінності. Ексклюзивні новини Ізраїлю та Близького Сходу з  студії в Єрусалимі, сучасна музика, актуальні інтерв’ю, молодіжні програми, цікаві фільми, передачі для малюків.

В Україні студія представлена в Полтаві. А керівник там – Анна Франчук.

Дивіться на сайті, у мобільному додатку й кабельних мережах. Підписуйтеся на  сторінки у Фейсбуці, Інстаграмі, а також на Ютюб-канали. Знайомтеся з  контентом, залишайте коментарі, діліться з друзями і близькими! Разом можна зробити більше для Бога й людей!

«Небеса ТВ7». Коли зміст має сенс!