Президент Асоціації “Новомедіа” Руслан Кухарчук повідомив про запуск персонального сайту.

Він має назву «Руслан Кухарчук. Історія та сюжети». Постійна адреса сторінки – www.ruslanstory.com Авторський дизайн і оригінальна концепція роблять цей ресурс не тільки корисним, але і комфортним для користувачів. 

У динамічному розділі сайту постійно публікуються всі свіжі блоги, статті та коментарі автора. У статичному розділі – біографія, презентація всіх напрямків діяльності Руслана Кухарчука та анотації його книжок. У галереї ж опубліковані фото за сіма категоріями.

«Цей сайт відтепер є єдиною платформою в Інтернеті, де можна дізнатися всю достовірну і повну інформацію по всіх наших проектах. І, звичайно ж, тут я публікую всі свої журналістські та літературні твори, фоторепортажі та відео. Одним словом: багато цікавого і корисного матеріалу – за однією адресою», – говорить Кухарчук. 

ruslanstory

Ресурс є зручним для всіх зацікавлених користувачів Інтернету, оскільки  дозволяє знайти всю тематичну інформацію на одному онлайн-ресурсі. Також варто відзначити, що запущені одночасно дві мовні версії сайту – російською та англійською.