Контракт з «Інтером» Євген Кисельов уклав на один телевізійний сезон, який закінчується влітку наступного року. Про це він повідомив під час прес-конференції в «Українських новинах». Продюсером «Великої політики» став виконавчий продюсер каналу Єгор Бенкендорф. Виконувати функції  шеф-редактора наразі буде сам Євген Кисельов, оскільки, за його словами, кандидатуру на цю посаду досі шукають.

Євген Кисельов також розповів, що над проектом працюватиме «збірна команда».  Однак уточнюючі запитання щодо кадрової ситуації на одному з найпомітніших проектів українського медіаринку  його роздратували.

«На телебаченні велика кількість людей, які для широкої аудиторії мають нічого не значущі прізвища. Я не розумію цей хворобливий інтерес до команди. Це скромні трудівники ефіру, які не  шукають публічності. Команди в процесі роботи над проектом інколи оновлюються на 20-30%. Чому ми будемо воду в ступі товкти? Це не має ніякого значення. Сьогодні одна команда, завтра інша: хтось вписався, хтось ні, хтось прийшов, хтось пішов. На жаль, принцип роботи на телебаченні, якщо ти працюєш над цим проектом – ти працюєш з цим ведучим, не подобається – до  побачення», – сказав він.

Коментуючи можливу співпрацю з Іллею Канавіним, який є консультантом НІСу  і з яким доводилось йому працювати на НТВ, Кисельов зазначив: «Я думаю, що ми знайдемо з ним спільну мову, хоча він очолює окрему структуру, тобто стане редактором-консультантом НІСу. Ми звертатимемось до них за потрібними кореспондентськими матеріалами».

Формат програми Євгена Кисельова «Велика політика» на «Інтері» буде досить гнучким.

«Це можуть бути і дебати сторін, і розмова з одним політиком однієї величини, якому опонуватимуть представники інших політичних сил, експерти або гості у студії»,  – зазначив він.

Від інших ток-шоу, за його словами, «Велика політика» відрізнятиметься тим, що її вестиме «новий ведучий, не останній  журналіст Євген Кисельов».

«Це головна відмінність. А так це буде досить консервативна програма, яка в силу свого тяжіння до респектабельності, якщо завгодно, скромної буржуазної привабливості, буде в чомусь схожа на інші ток-шоу. Повторюю, воно відрізнятиметься якістю, і тим, що її вестиме ваш покірний слуга. Думаю, цього буде більш ніж достатньо для успіху», – пояснив пан Кисельов.

Політичне шоу виходитиме у звичному слоті «Свободи на Інтері» – у п’ятницю о 21.30.

Єгор Бенкендорф, виконавчий продюсер «Інтера», також уточнив, що нині у каналу немає планів створювати ще одне політичне шоу, про яке заявляла  колишній генеральний продюсер Ганна Безлюдна.

У «Великої політики» вже відкрився власний сайт politika.inter.ua, де он-лайн транслюватиметься все, що відбувається у студії під час рекламних пауз.

«У нас стоятиме дві  веб-камери, перша буде розміщена у студії, друга в курилці. Під час рекламних пауз камери не вимикатимуться», – розповіла під час прес-конференції керівник PR-відділу каналу «Інтер» Ірина Павлик.

«Телекритика»