Президент України Віктор Ющенко привітав українських телеглядачів та весь колектив компанії “Бі-бі-сі” з відкриттям представництва цієї компанії в Україні. Про це повідомляє прес-служба голови держави.

«Бі-Бі-Сі» першою відгукнулась на мій заклик розширити свою присутність в України, з яким я звернувся до всіх іноземних засобів масової інформації. Україна відкриває себе світові, який побачив в нас справжніх європейців, що понад усе цінують свободу та демократію. Ми хочемо, щоб інтерес до України зростав, щоб нас знали і розуміли. Вірю – «Бі-Бі-Сі» допоможе реалізувати нам це прагнення”, – зазначив Президент у привітанні.

Крім того, Віктор Ющенко наголосив на тому, що для українців не менш важливо відкрити для себе інформаційне вікно в Європу. “Це дуже потрібно для успішної інтеграції України до Європейського Союзу. Чим більше ми будемо знати один про одного, тим коротшою стане відстань між нами”, – підкреслив він.

Також український президент вважає, що “саме рішення розширити свою присутність і активізувати роботу в України є найкращим свідченням позитивних змін, що відбулись в нашій державі у сфері свободи слова та захисту прав журналістів”. За інформацією прес-служби Президента України