15, 16, 17 квітня у Києві відбудеться Християнська Медіа Конференція для навчання і спілкування віруючих медійників різного профілю і спрямування. У програмі передбачені динамічні навчальні презентації та практичні майстер-класи. А також – індивідуальні консультації спікерів, корисні контакти для співпраці з колегами, натхнення і нові ідеї. Християнська Медіа Конференція – must visit подія для медійних однодумців! Організатори – Асоціація «Новомедіа» (Україна) та MEDIAllianceInternational (США).

Захід відбудеться у двох форматах: наживо у конференц-залах готелю “Україна”, а також у он-лайн формі закритої відео тансляції для зареєстрованих учасників. Реєструватися необхідно однаково – для офлайн чи онлайн участі. Умови реєстрації також однакові. Обирайте зручний вам формат участі!

Для участі обов’язково заповніть анкету ТУТ!

Захід здобув репутацію якісного освітнього інтенсиву з максимальною кількістю практичних знань у контексті медіа служіння. Журналісти та медіа-менеджери, які сповідують християнські принципи, виступатимуть на Конференції. Як змінити інформвідділ церкви, де взяти глядачів на YouTube, яка альтернатива Facebook та Twitter, про що писати і знімати, що робити з Telegram, чиє майбутнє у церковних сайтів, навіщо і як взаємодіяти з медіа, нове дихання доля телерадіо– про це та інше йтиметься на Християнській Медіа Конференції 2021.

Спікери поділяться власним досвідом проб і здобутків в професії, розкажуть історії з власного життя і на прикладах презентують нові інструменти медіауспіху. Під час Конференції гарантується незабутня атмосфера, а формат нетворкінгу на заході сприяє професійним знайомствам та встановленню тісної співпраці.

Детальна ПРОГРАМА заходу ТУТ

СПІКЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Рон Харріс. Президент MEDIAlliance International. У сфері ефірного мовлення задіяний понад 50 років. У тому числі – 15 років на християнській радіостанції KCBI у Далласі (штат Техас). Рон Харріc служив медіадиректором кількох великих євангельських церков. Був автором, режисером і ведучим програм для національної телемережі ACTS TV Network.

 

Руслан Кухарчук. Президент Асоціації журналістів «Новомедіа», голова руху «Всі разом!». Журналіст, медіаменеджер, телеведучий. В різні періоди є співробітником українських телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на посаді репортера, парламентського кореспондента, випускового редактора, ведучого, головного редактора. З 2011 року очолює оргкомітет щорічного міжнародного Новомедіа Форуму. Співавтор та редактор навчального посібника «Новый журналист».

Кайл Гілберт. Займається медіа служінням понад 20 років. Очолював відділи комунікацій та керував командами з креативу, які включають графічні, цифрові та відео потреби церков, а саме: SouthcliffBaptistChurch та DFWMetroplex. Кайл був лідером з коммунікацій у RushCreekChurch. Восени 2020 року Кайл приєднався до MEDIAllianceInternational і став віце-президентом з комунікацій.

 

Анатолій Якобчук. Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Газета видається з 2012 року у друкованому вигляді. Однойменний іінформаційно-аналітичний сайт www.slovoproslovo.info щоденно відвідує в середньому біля 15 тис.

 

Макс Сігуа. Таргетлог, автор курсів по рекламі. Займався просуванням в соціальних мережах таких заходів: R500, Свято Подяки 2017, 2018 років, Нік Вуйчіч 2017 і багатьох інших. Маю досвід в розкрутці сторінок з мільйонним охопленням, таких як: День Служіння, ProСтосунки, Поклик Медіа. Таргетолог в медіа-служінні церкви «Спасіння» м. Вишневе.

 

Інна Царук. Ведуча ранкової програми «РанокLive» на РадіоМ; редактор та журналіст в міжнародному телепроекті «Єврейські Новини». Служитель медіа-відділу Київської єврейської месіанської громади. В минулому – журналіст в програмі розслідувань «Люстратор 7.62» на телеканалі 2+2.

 

 

Олександр Довбуш

Ведучій на “Радіо М”. Працював у AIR Media-tech company: сертифікований фахівець YouTube. Стратег YouTube проектів. Відеопродюсер. Community manager фестивалю VIDEOZHARA, в якому беруть участь понад 5000 відео-блогерів.

 

Олександр Геніш. Журналіст, блогер, редактор газети «За віру євангельську». Служитель Української Церкви Християн Віри Євангельської.

 

 

Олег Боков. Пастор із посмішкою та палаючим серцем. Його мрія – надихнути мільйон людей жити с Богом на повну! Він це робить через служіння в церкві Upstream.Church, яка знаходиться у Києві, а також через авторський YouTube-канал із кількістю підписників понад 120 тисяч.

 

 

Світлана Кучеренко (творчий псевдонім Lana Ren). Журналіст, ведуча, громадський діяч, автор YouTube-каналу SGLAVRED. Керівник руху «Территория ответственности». Директор Школи консультування «Восстановление целостности». Асистент служіння Steve Weber International та проекту “Чудо кожного дня”. Медіа-консультант благодійного фонду «Новые вершины», викладач Української євангельської семінарії та координатор руху «Женщины влияния».

Організатори Конференції: Асоціація «Новомедіа» і MEDIAllianceInternational.

Перелік промовців і учасників профільних обговорень постійно доповнюється – слідкуйте за оновленнями. Промовці конференції виступатимуть українською і російською мовами.

Захід відбудеться у двох форматах: наживо у конференц-залах готелю “Україна”, а також у он-лайн формі закритої відео тансляції для зареєстрованих учасників. Реєструватися необхідно однаково – для офлайн чи онлайн участі. Умови реєстрації також однакові. Обирайте зручний вам формат участі!

Для участі обов’язково заповніть анкету ТУТ!

Реєстраційний внесок: 199 грн – на загальних підставах, 149 грн – членам Асоціації «Новомедіа» за наявності посвідчення.

Кошти надіслати на карту ПриватБанку: 4246 0010 3010 7548 та написати SMS про сплату за номером +38 (050) 783-2633.

Адреса проведення конференції: Київ, вулиця Інститутська, 4, готель «Україна» (станція метро «Хрещатик», «Майдан Незалежності»).

Розклад: 15-17 квітня, 10:00-18:00.

Всі деталі – в офісі Асоціації «Новомедіа»: +38 (050) 783-2633, mail@novomedia.org