УВАГА: Запланований захід вимушено скасовується через рішення Кабінету міністрів України про карантин у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19.

ХРИСТИЯНСЬКА МЕДІА КОНФЕРЕНЦІЯ
Комунікація, соцмережі, відео, прес-центр
9-10 квітня 2020 Київ

9-10 квітня у Києві відбудеться конференція для навчання і спілкування віруючих медійників різного профілю і спрямування. У програмі передбачені динамічні навчальні презентації та практичні майстер-класи. А також – індивідуальні консультації спікерів, корисні контакти для співпраці з колегами, натхнення і нові ідеї. Християнська Медіа Конференція – must visit подія длямедійних однодумців.

МИ З’ЯСУЄМО І РОЗКАЖЕМО

  • Чи є майбутнє у сайтів церков і християнських організацій
  • Як оживити свої аканти у Facebook та Instagram
  • Що робити з Telegram та якими інструментами
  • Де взяти глядачів і підписників для свого YouTube
  • Навіщо взаємодіяти з традиційними медіа
  • Як налагодити роботу інформаційного відділу церкви
  • Про що писати і знімати, щоб це читали і дивились

Для участі обов`язково заповніть анкету ТУТ!

НАША ПОТРІЙНА СПІЛЬНА МІСІЯ:
1. Поширення євангельської звістки
2. Служіння потребам церкви
3. Захист християнських цінностей

Організатори: Асоціація «Новомедіа» і «Місія Євразія»

ПРОМОВЦІ КОНФЕРЕНЦІЇ

Руслан Кухарчук

Президент Асоціації журналістів «Новомедіа», голова руху «Всі разом!». Журналіст, медіаменеджер, телеведучий. В різні періоди є співробітником українських телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на посаді репортера, парламентського кореспондента, випускового редактора, ведучого, головного редактора. З 2011 року очолює оргкомітет щорічного міжнародного Новомедіа Форуму. Співавтор та редактор навчального посібника «Новый журналист».

Денис Гореньков

Координатор ініціативи «Місія у професії» організації Mission Eurasia. Автор статей та публікацій. Автор двох книжок: «Записки миссионера, рождённого в СССР» и «Церковь – профессионалам». Член Ради директорів Співдружності студентів християн (ССХ), спікер, ведучий тренінгів.

Микола Савчук

Єпископ та пастор церкви «Спасіння» у Вишневому. Закінчив факультет журналістики Києво-Могилянської Академії. Працював кореспондентом в інформаційному агентстві «Українські Новини». Написав три книги. Очолює церковне медіа-служіння, що об’єднує звуко- та відеостудію, інтернет-сайт, представництво у соцмережах, телеграм-канал, креативний відділ та інші напрямки.

Інна Царук

Працювала на ТРК «Львів» журналістом, випусковим редактором та ведучою ранкових випусків програми «Новини». Журналіст програми розслідувань «Люстратор 7.62» на телеканалі «2+2». Автор та ведуча міжнародної телевізійної програми «Єврейські Новини» та служитель медіа-відділу Київської єврейської месіанської громади.

Сергій Демидович

Пастор церкви, телеведучий. Засновник телевізійної студії у Слов’янську і Києві. Багато років був офіційним представником телеканалу TBN в Україні. Створив 15 найменувань телевізійних програм («Два портфеля», «Другая перспектива»), тисячі випусків, сотні документальних фільмів та соціальних роликів. Нині розвиває новаторську телевізійну платформу FrontLine.

Анатолій Якобчук

Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Газета видається з 2012 року у друкованому вигляді. Однойменний іінформаційно-аналітичний сайт www.slovoproslovo.info щоденно відвідує в середньому біля 15 тис.

Макс Сігуа

Таргетлог, автор курсів по рекламі. Займався просуванням в соціальних мережах таких заходів: R500, Свято Подяки 2017, 2018 років, Нік Вуйчіч 2017 і багатьох інших. Маю досвід в розкрутці сторінок з мільйонним охопленням, таких як: День Служіння, ProСтосунки, Поклик Медіа. Таргетолог в медіа-служінні церкви «Спасіння» м. Вишневе.

Олександр Довбуш

AIR Media-tech company: сертифікований фахівець YouTube. Стратег YouTube проектів. Відеопродюсер. Community manager фестивалю VIDEOZHARA, в якому беруть участь понад 5000 відео-блогерів.

Олександр Геніш

Журналіст, блогер, редактор газети «За віру євангельську». Служитель прес-центру Української Церкви Християн Віри Євангельської.

Єлизавета Корнійчук
Створила та веде власний християнський проект «Голос що кличе…». За 2 роки програма розширилась на 3 рубрики: «Вражаючі історії», «Брейн-ринг», #християни». Проект «Голос що кличе» спочатку виходив лише на ютуб, а згодом, нова рубрика «Вражаючі історії» виходила на  місцевому телеканалі Рівне1. Навчалася на 1+1, де пройшла конкурсний відбір серед уже практикуючих журналістів. Веде сторінку в інстаграм (12 тис підписників) та канал ютуб (19 тис підписників).

Перелік промовців і учасників профільних обговорень постійно доповнюється – слідкуйте за оновленнями. Промовці конференції виступатимуть українською і російською мовами.

Для участі обов`язково заповніть анкету ТУТ!

Реєстраційний внесок: 199 грн – на загальних підставах, 149 грн – членам Асоціації «Новомедіа» та учасникам груп від трьох осіб.
Кошти надіслати на карту ПриватБанку: 5168 7554 4769 0237 (Чорна Катерина Анатоліївна) та обов`язково написати про сплату за номером +38 (050) 783-2633.
Адреса проведення конференції: Київ, Проспект Перемоги, 84, Nivki Hall (станція метро «Нивки»).
Розклад: обидва дні з 10:00 до 18:00.
Всі деталі – в офісі Асоціації «Новомедіа»: +38 (050) 783-2633, mail@novomedia.org