На початку року випущено диск з навчальними семінарами з журналістики, який розповсюджується в церквах і серед християнських журналістів. Це перший в Україні подібний навчальний звуковий посібник для журналістів-християн.

У березні проведено навчальний семінар “Дизайн, верстка та підготовка до друку. Поліграфія” для делегатів з усієї України.

У склад правління Асоціації ввійшла Галина Толчанова, програмний директор радіо “Еммануїл”.

У квітні “Новомедіа” виступила з гучною критичною заявою з приводу однобічного та упередженого висвітлення у ЗМІ діяльності протестанських євангельських церков.

У травні проведений унікальний з’їзд інтернетників-християн “Християнство online”, на якому зібрались делегати з семи країн світу.

Відбулось декілька зустрічей на найвищому рівні з міжнародними суміжними організаціями. В травні – переговори щодо співробітництва з Асоціацією християнських телерадіожурналістів Росії; в червні – візит Кухарчука Р.В. до Санкт-Петербургу для зустрічі з керівником телеканалу “ТБН-Росія” Нікітіним І.Ю.

Асоціація “Новомедіа” провела декілька навчальних семінарів з журналістики та роботи інформаційних відділів у церквах. Запрошували церкви Києва та Мелітополя.

У жовтні відбулась Третя щорічна конференція “Новомедіа”. Цього разу вона проходила на території санаторію у курортному районі під Києвом. В рамках конференції були проведені унікальні семінари з теле- та радіовиробництва. Курс “Радіо” читав Марк Ірвін, директор російського офісу однієї з найстаріших християнських радіостанцій у світі “Голос Анд”, який приїхав в Україну спеціально на запрошення Асоціації “Новомедіа”. Також з Божою допомогою нам вдалось осилити достатньо великий бюджет конференції – більш ніж 17 тисяч гривень.

Змінено та вдосконалено статут, подані документи для його перереєстрації в Міністерстві юстиції.

Асоціація “Новомедіа” стала генеральним інформаційним партнером одного з наймасштабніших євангелізаційних проектів в Україні за останні десять років – “Фестиваль надії” за участю Франкліна Грема, який відбудеться в липні 2007 року на столичному стадіоні.

У Сумах місцевий осередок Асоціації “Новомедіа” розпочав випуск щотижневого інформаційного бюлетня “Акцент”, який розповсюджується в церквах міста.

Рішенням правління в структурі Асоціації створені юридичний департамент для допомоги та консультації членам Асоціації, а також Інтернет-департамент, який координує всі Інтернет-проекти Асоціації “Новомедіа”. Департаменти очолили відповідно Качор Т.В. та Семенюк Д.П.

Чи не найважливішою ініціативою Асоціації в 2006 році стало проведення Національної молитви за ЗМІ в Україні 5 листопада. Цю молитву офіційно підтримали декілька найбільших церковних союзів в Україні, які об`єднують близько трьох тисяч церков.

______________________________________________

Вся детальна інформація стосовно перерахованих вище подій знаходиться на офіційному сайті Асоціації “Новомедіа” – www.novomedia.org

Ви також можете скачати випуски інформаційних бюлетнів “Новомедіа”:

http://novomedia.org/uploads/NM_bulletin_01_2005.pdf
http://novomedia.org/uploads/NM_bulletin2.pdf
http://novomedia.org/uploads/NM_bulletin3.pdf
http://novomedia.org/uploads/nm_4_2006_print.pdf

Ви також можете написати нам, і ми вишлемо вам надруковані бюлетені “Новомедіа” для ознайомлення та розповсюдження.

Ми прагнемо, щоб істина Євангелія та популяризація християнських принципів зайняли гідне місце в засобах масової інформації, особливо світських. Нехай допоможе нам усім в цьому Господь!

Щиро дякуємо, що слідкуєте за роботою Асоціації “Новомедіа” та допомагаєте нам!

01.02.2007 р.