На початку лютого Асоціація “Новомедіа” провела великий медіа-курс у Запоріжжі.

Два дні, 4-5 лютого, в церкві InternationalGospelCenter проходило медіа-навчання для християн-журналістів. Під час курсу президент Асоціаці Руслан Кухарчук виклав дві теми: Благовістя через ЗМІ і Робота інформаційного відділу церкви.

У лекції про благовістя зазначалося, що робота у ЗМІ саме передбачає оприлюднення важливої правдивої інформації. В цьому контексті християнські журналісти не можуть приховувати Євангеліє та мають у своїх матеріалах використовувати всі можливості нести Благу Звістку.

Під час декількох семінарів з організації інформаційного відділу церкви слухачі вчилися якісним PR, як складати прес-пакети, проводити прес-конференції, чим важлива громадянська журналістика, блогінг та правильна репутація. Набуті знання з організації прес-конференції закріпили на практикумі.

Zp_2012_4

Також під час недільного служіння в церкві InternationalGospelCenter Руслан Кухарчук поділився мотиваційним словом. Близько 600 людей, присутніх на проповіді, він закликав шукати саме своє покликання від Бога. “Твоя історія унікальна, навіть якщо не ідеальна”, – сказав Руслан, нагадуючи, що в кожного є власний особливий шлях, який Бог бажає пройти разом з людиною.

В церкві, де проводився медіа-курс, дякували за практичні знання та повідомили, що все почуте вже реалізується в конкретних діях: зібрано команду, працюють декілька медіа-напрямків та готуються нові проекти.

Zp_2012_2

Zp_2012_6

Zp_2012_1

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”