Україна – найбільша держава Східної Європи з населенням близько 47 мільйонів. Та, окрім територіальної першості, українці також є лідерами по кількості алкоголіків, наркоманів, дітей вулиці, темпах поширення ВІЛ, туберкульозу, швидкості скорочення населення тощо. Не весело…
Водночас із різними соціальними, політичними та економічними проблемами, Україні вдається зберігати релігійну свободу.

Ми можемо вільно відвідувати церкви, молитися Богу та проповідувати Євангеліє. Але всіма помічений також і той факт, що сучасні люди стали більш байдужими до християнства, ніж це було на початку 90-тих. Ми не можемо вільно увійти в дім і розповісти людям про Христа. Для багатьох набагато приємніше сидіти перед екраном телевізора, ніж слухати біблійну істину.

Три роки тому Бог відкрив нам ще один спосіб донесення Євангелії – це християнські фільми та передачі на соціальну тематику. Ми вже відзняли фільми „Правда про наркотики”, „Правда про куріння”, „Правда про СНІД” та „Правда про алкоголь”, які змогли переглянути десятки тисяч людей в Україні, а також за її межами. Це стало поштовхом до створення продакшн студії „Правда PRO” (відділ фонду „Переображення”) і було явним підтвердженням від Господа, що християни нашого міста по-особливому благословенні і покликані Богом до цього нового виду служіння.

Тому впродовж 2008 року ми пропонуємо вам приєднатися до вже діючого медіа-проекту „Вхід вільний”, який через наші спільні зусилля допоможе досягнути величних Божих планів.

Цілі медіа-проекту:
• Проповідь Євангелія Ісуса Христа доступним для невіруючих людей способом.
• Формування християнського світогляду у жителів України та зарубіжжя, донесення правдивої інформації про соціальні проблеми, профілактика негативних явищ серед молоді, виховання здорового покоління.
• Оснащення церков та християнських/громадських організацій якісним та сучасним інструментом для роботи серед населення України, мотивування їх до активної діяльності в суспільстві.
• Активізація та залучення до служіння людей із різноманітними дарами і талантами.

Суть проекту:
Нині ми маємо досвід створення фільмів та телепередач, базове технічне забезпечення, невелику, але професійну команду, а також є партнерами Рівненського християнського телеканалу. Але нам не вистачає свіжих ідей, акторів, учасників програм, місць для проведення зйомок, реквізиту, транспорту, різних спеціалістів та помічників тощо.

Всім відомо, що місцева церква – це скарбниця дарів і талантів. Тому ми хочемо відшукати ці таланти, створити базу даних, навчати їх і спільно створювати велику кількість якісних християнських відео ресурсів.
Працівники студії „Правда PRO” готові розглянути будь-які пропозиції щодо співпраці від церков, місій, християнських організацій та окремих осіб.

Примітка:
Організатори медіа-проекту „Вхід вільний” не ставлять за мету створення нової церкви або переманювання членів існуючих церков в інші громади чи деномінації.

Напрямки медіа-проекту
Ідеї
Існує 2 речі, які роблять будь-який фільм успішним, — хороший сюжет і прекрасна гра акторів. Найбільша потреба нашої студії – це ідеї. Тому ми шукаємо людей, які переповнені Божої мудрості і спроможні „народжувати” хороші християнські проекти. Можливо, у вас є мрія створити християнське ток-шоу або зняти художній чи документальний фільм, але ви не маєте для цього можливостей чи фінансів. Ми готові вам у цьому допомогти.

Продакшн студія „Правда PRO” має достатнє технічне забезпечення, щоб створювати якісні телепрограми та фільми, існують зв’язки з іншими студіями, які радо допоможуть обладнанням. Тому ми шукаємо авторів сценаріїв, письменників та творчих людей, спільно з якими зможемо робити прорив у християнській відео індустрії.

Щоб стати учасником даного напрямку медіа-проекту, заповніть відповідну частину анкети. Після розгляду всіх пропозицій з вами обов’язково зв’яжеться працівник студії.

Актори
У фільмі „Правда про алкоголь” було залучено більш як 50 непрофесійних акторів. Саме їхня участь зробила фільм живим, динамічним та реалістичним.

Ми пропонуємо вам взяти участь у акторському кастингу (пробах). У нас немає жодних обмежень щодо віку, статі, зовнішності чи здібностей учасників проб. Кожен, хто візьме участь, потрапить у нашу базу даних і буде запрошений до участі у майбутніх проектах (найближчий – весною 2008 року).

Щоб стати учасником даного напрямку медіа-проекту, потрібно пройти декілька етапів:

1. Заповніть відповідну частину анкети. Після цього з вами обов’язково зв’яжеться працівник студії і повідомить дату акторського кастингу.
2. Пройдіть перший етап проб. Ваші анкетні дані разом із декількома фото будуть занесені у базу даних продакшн студії „Правда PRO”. Процес кастингу буде записуватися на відеокамеру, щоб бачити вашу гру в кадрі, що допоможе точніше визначити, яка роль вам найкраще пасує.
3. Безпосередньо перед новим відео проектом ви будете запрошені до участі в ньому.

Самореалізація
Багато християн в наших церквах мають неповторний досвід, таланти, вміння, здібності та професії, які, на жаль, вони не можуть реалізувати в своїх місцевих громадах. Проте, більшість з них можуть реалізувати свої здібності через наш медіа-проект.Ось невеликий список професій, які можуть бути корисними для продакшн студії „Правда PRO”:
 
•    Перукарі
•    Художники
•    Візажисти
•    Дизайнери
•    Відеооператори
•    Водії
•    Кравці
•    Світлооператори
•    Музиканти
•    Звукооператори
•    Відеомонтажери
•    Спортсмени
•    Інженери
•    Телеведучі
•    Режисери
•    Перекладачі
•    Гримери
•    Композитори    
•    Розробники анімації
 
Цей список не є вичерпним. Якщо вам здається, що своїм талантом чи вмінням ви можете бути корисними у медіа-проекті, обов’язково повідомте про свої наміри. Щоб стати учасником даного напрямку медіа-проекту, заповніть відповідну частину анкети. Після розгляду всіх пропозицій з вами обов’язково зв’яжеться працівник студії.

Інвестори
Будь-яке служіння потребує фінансів. Ми вже переконалися, що Бог благословляє, коли ми повністю довіряємо Йому. Ми також щиро переконані, що допомогу слід просити в Бога, а не в людей. Але Бог не друкує гроші. Він дає жертовні серця людям, керованим Його Духом. Ми молимося до Господа про фінансове забезпечення і закликаємо кожного стати фінансовим учасником медіа-проекту „Вхід вільний”. Прийшов час забути про доброго „Дядю Сема” і взяти відповідальність себе, почавши жертвувати самостійно.

Послужити матеріально ви можете двома способами:
1. Пожертвувати гроші на конкретний проект (про існуючі проекти можна дізнатися в студії „Правда PRO”) або на розвиток студії.
2. Благословити студію необхідною технікою, реквізитом, витратними матеріалами тощо.
Щоб стати учасником даного напрямку медіа-проекту, телефонуйте безпосередньо в студію або особисто Сергію Шараєвському.
Студія „Правда PRO”
8 0332 72 63 37
8 093 627 63 94
info@pravdapro.org
Сергій Шараєвський
8 050 378 03 67