З 17 по 20 червня на березі Азовського моря (база відпочинку «Азовський маяк») проходив фестиваль «Час жити і служити». Його ініціатори – асоціація «Духовне відродження» і міжнародне служіння «Школа Без Стін».

Головна мета Фестивалю – закликати молодь жити не тільки для себе, а й для Бога та інших людей, які потребують допомоги.

На цей чотирьохденний захід завітали більше п’ятисот учасників з України, Росії, Білорусі, Молдови й Середньої Азії. Кожен із них мав можливість поділитися своїм досвідом у служінні, насолодитися прославленням (група християнського молодіжного клубу «JC Club», «Vozle Neba», «NDay» та інші), а також відвідати різноманітні тематичні семінари.

Асоціація «Новомедіа» також стала активним учасником фестивалю «Час жити і служити». Новомедійниця Зоя Нікітюк провела півторагодинний медіа-блок під назвою: «Давайте товаришувати зі ЗМІ чи Як стати Леопольдом». Більше ста учасників семінару могли дізнатися про те, навіщо церквам та релігійним організаціям товаришувати із засобами масової інформації, а також про найпопулярніші піар-механізми, які допоможуть їм налагодити плідний зв’язок із медіа.  

Прес-центр Асоціації «Новомедіа»