17 листопада в Українському домі в рамках Форуму «Новомедіа» відбудеться урочиста  церемонія нагородження кращих редакцій та журналістів – Novomedia Awards. Нагороду -тематичну статуетку – вручать за висвітлення вічних цінностей у мас-медіа.

Ще у вересні цього року редакції телеканалів, газет, журналів, інтернет-порталів та радіо отримали запрошення від Асоціації «Новомедіа» щодо участі у церемонії Novomedia Awards. Мета – відзначити журналістів та світські ЗМІ, які компетентно висвітлюють теми віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей. Номінації, за які редакції та окремі журналісти будуть відзначені, – це «Відповідальна журналістика» та «Систематичне висвітлення вічних цінностей».   

Урочисту подію буде супроводжувати шоу-програма за участю співачки Шаніс фіналістки «Голос країни», дуэту «Двічі Народжені», чемпіонів світу з ірландського степу – Балету «Нарнія», Івана Завадського та Антона Каргатова фіналіста шоу «Україна має талант» та «Хвилина слави», а також дуэту Романа Ващука і Анастасії Яценко.  

Церемонія Novomedia Awards відбудеться у неділю ввечері о 16.00 у концертній залі Українського дому. Вхід вільний.

 Awards_afisha