У новому сезоні склад ведучих інформаційної програми «ТСН» на
телеканалі «1+1» зміниться. Про це повідомляють власні джерела
«Телекритики».

Зокрема, ведучою головного праймового випуску о 19.30 стане Тетяна Кравченко, а випуск о 17.00 вестиме колишня ведуча К1 Марина Леончук.

Марина Леончук

За інформацією «Телекритики», Тетяна Кравченко раніше працювала ведучою на Першому національному (зокрема, саме під час її випуску у листопаді 2004-го передавала послання глядачам із вадами слуху сурдоперекладач Наталія Дмитрук).

Тетяна Кравченко

Інформацію про зміни у складі ведучих у розмові з «Телекритикою» частково підтвердив заступник керівника департаменту інформаційного та публіцистичного мовлення каналу «1+1» Максим Шиленко.
 
«І Кравченко, і Леончук працюватимуть у нас як ведучі, однак в якому саме випуску – поки не вирішено», – сказав пан Шиленко, зауваживши, що остаточне рішення щодо цього питання буде прийняте на наступному тижні. Сама Тетяна Кравченко інформацію про свою роботу на «1+1» пообіцяла прокоментувати 26 серпня.
 
За інформацією джерел «ТК» на каналі, ранкові випуски «ТСН» вестиме Ілона Довгань. Віталій Гайдукевич позмінно з Олесем Терещенком будуть ведучими нічного випуску, а Наталія Мосейчук, яка зараз веде «ТСН» о 23.30, перейде на денний випуск о 14.00. Людмила Добровольська, за інформацією джерело «ТК», у планах на новий сезон не фігурує, проте Максим Шиленко повідомив, що вона вестиме новий випуск «ТСН» о 22.30. Ще одна брендова ведуча «1+1» – Алла Мазур – дотепер перебуває у декретній відпустці.
 
«Телекритика».