25 червня пройшла перша зустріч оргкомітету київської команди Асоціації «Новомедіа». Ціль зустрічі – підготовка до щорічного Новомедіа Форуму 2016.

orgkom16(3)

Понад чотири години команда дискутувала щодо концепції та назви цьогорічного заходу. Наголошували, що Форум – можливість для всіх медійників поділитися своїми ідеями, проектами, думками. Тому вибір тем – згідно потреб та інтересів аудиторії. Прагнення робити акценти на практичних навичках визначили як пріоритет. Доречною була порада щодо саморозвитку в різних напрямках ЗМІ.

orgkom16

Отже, традиційне  проведення Форуму, як зазначив президент Асоціації Руслан Кухарчук,  має надати можливість: початківцям – визначитися з напрямом у ЗМІ, познайомитись з потенційними роботодавцями. Спеціалістам – ділитися досвідом, тримати «руку на пульсі», залишатися у мейстримі, орієнтуватися у тенденціях медіаринку.

orgkom16(2)

Таким  був початок підготовки до масштабного медійного івенту . Оргкомітет не обмежується  тільки киянами, до участі запрошуються всі члени «Новомедіа». Хто хоче долучитись до цієї важливої справи – анкета реєстрації  ТУТ!

Прес-служба «Новомедіа»