2-4 листопада 2012, Київ, Будинок кіно – Міжнародний Форум «Новомедіа» – час для професійного зростання!

Афіші опубліковані в газетах і журналах, 20 тисяч флаєрів – надруковані, 25 спікерів – список затверджений, готовий відео-ролик, на радіохвилях анонсують Міжнародний Форум «Новомедіа» з незмінною темою «Вічні цінності і нові медіа».

На Форумі – фахівці телебачення, радіомовлення, газетно-журнального секторцу, веб-проектів і нових медіа. Тут зберуться представники релігійних та світських ЗМІ з різних країн близького і далекого зарубіжжя. І всіх їх об’єднують нові медіа та вічні цінності.

У програмі Міжнародного Форуму «Новомедіа» – профільні лекції та семінари, тематичні ток-шоу, кіно-покази, конкурси з призами, презентації, прикладні майстер-класи і блок для студентів.

ЗМІ та Віра. Телебачення і Бог. Газети і Святе Письмо. Інтернет і Правда. Радіо і Традиції. Соціальні мережі і Відповідальність.

Як інтегрувати вічні цінності у засоби масової інформації? Це ключове питання медіа-обговорення на Форумі.

Здійснити свій швидкий розвиток в медіа професії вам допоможуть ексклюзивні спікери Форуму. Серед них – ведучі телеканалу «Інтер», Володимир Андрієвський та Анастасія Даугуле,  в блоці телевізійно-інформаційної журналістики. Павло Шилько (DJ Паша), генеральний директор «Гала Радіо» та Наталія Катеринчук, в.о. генерального директора телеканалу ТВі.

А також Володимир Завадюк, телевізійний редактор і продюсер (“Х-Фактор”, “Україна має талант”) та Віталій Єрмак, журналіст телеканалу 1 +1 (журналістські розслідування). Команда проекту «На межі» та Артур Кочарян, координатор програми Microsoft “Школи – новатори”.

У блоці пресси – Олена Скачко, головний редактор жіночого журналу “Единственная” та Ольга Христенко, «Бауер Медіа Груп», керівник маркетингового відділу. Андрій Ткачов, протоієрей (УПЦ), проповідник, теле-, радіоіведучий та Геннадій Новіков, головний редактор всеукраїнської щотижневої християнської газети «Розмова». А також Ганна і Сергій Шевченко, керівники прес-служби християнської церкви «Нове покоління» у Україні – про організацію інформаційного центру при церкві.

З усіма іншими спікерами Форуму можна ознайомитися в спеціальному розділі http://www.novomediaforum.org/speakers

«Якщо ЗМІ претендує на статус об’єктивного і солідного, то для нього неможливо ігнорувати релігійний аспект своєї аудиторії. Тому висвітлення питань особистої віри і християнства в цілому повинно стати для світських та релігійних медіа настільки природним, як і висвітлення питань політики, економіки або публічного соціального життя», – прокоментував президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

Нагадуємо, в листопаді минулого року в Києві проходив Міжнародний Форум «Новомедіа». Тоді цей масштабний захід зібрав близько 350 медіа-працівників – представників ЗМІ з 10 країн. Центральна тема Форуму – «Нові медіа та вічні цінності».

Звертаємо вашу увагу, що для участі в Міжнародному Форумі «Новомедіа» обов’язково необхідна реєстрація.

 

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”