На початку листопада в рамках Новомедіа Форуму відбудеться церемонія нагородження «Novomedia Awards».

Уже шостий рік поспіль Асоціація «Новомедіа» нагороджує журналістів та редакції ЗМІ за висвітлення вічних цінностей. За матеріали із висвітленням сімейних, моральних,  духовних цінностей, віри у Бога  Асоціація «Новомедіа» нагороджує пам’ятною статуеткою «Вічні цінності у мас-медіа», вручає подяку та цінні подарунки.

Цей конкурс став уже традиційним на форумі. І цьогоріч відбуватиметься 4 листопада. Загалом буде нагородження у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей»  та спеціальна номінація  «Відповідальна журналістика» за одноразові сюжети по цій тематиці.

Наразі представники Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, мережі Інтернет з метою виявлення медіа-матеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей у мас-медіа.

Відбіркова комісія просить повідомляти про наявність відповідних тематичних медіаматеріалів (тексти, відео, аудіо), надіславши посилання на електронну скриньку: awards@novomedia.org або за поштовою адресою: а/с 424, Київ, Україна, 03150, Асоціація «Новомедіа» не пізніше 13 жовтня 2017 року.