Церемонія нагородження журналістів та редакцій NovomediaAwards 2018 відбудеться 3 листопада у концертному залі Nivki-Hall о 18.00. Дипломи та статуетки отримують кращі журналісти і редакції, які компетентно висвітлюють теми віри, християнських цінностей і сімейних традицій.

Вісім переможців відзначать нагородами, імена яких оголосять на самій церемонії. Лауреати отримають статуетку, диплом і подарунки з рук авторитетних журналістів, громадських діячів, священнослужителів, і артистів. Вести цьогорічну подію зголосилися Ольга Нємцева, ведуча на телеканалі “Еспресо” та шоумен і автор-сценарист студії “Братів Шумахерів” Володимир Курінний. Асоціація “Новомедіа” виготовила нові статуетки і з нетерпінням хоче їх вручити.

Музичні сюрпризи приготував огкомітет Novomedia Awards. На церемонії виступатимуть: учасниця і автор сценарію розважального телепроекту “Жіночий квартал”, вокалістка “Голосу країни” на 1+1 Марта Адамчук та Лауереат міжнародного конкурсу у Норвегії  “winter festival” і учасник дуету “O’family” бандурист Олексій Остапчук.

Щорічна церемонія Novomedia Awards проводиться з 2012 року і збирає сотні представників ЗМІ, лідерів суспільної думки, громадських діячів і зірок естради. Традиційно відбувається у рамках закриття щорічного Новомедіа Форуму.

Впродовж року експерти Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, мережі інтернет з метою виявлення медіаматеріалів, які сприяють популяризації християнських цінностей у мас-медіа. Моніторинг і нагородження відбуваються у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» та «Відповідальна журналістика».

У 2017 році було нагороджено: Лану Самохвалову і агенцію “Укрінформ”, журналістку “The Ukrainians” Анастасію Євдокимову, кореспондента «Цензор.НЕТ» Ольгу Скороход, газету «Дзеркало тижня» та журналістку Аллу Котляр.

 

Церемонія Novomedia Awards 2018 відбудеться 3 листопада: Київ, Nivki-Hall, просп. Перемоги, 84, (ст. м. «Нивки»), початок о 18.00.

Вхід вільний!

Прес-центр “Новомедіа“.