Стали відомі дати проведення щорічної масштабної медіаподії у Києві. Новомедіа Форум в цього року  буде проходити у першу п’ятницю і суботу листопада в готельному комплексі «Турист».

Один з основних етапів підготовки до щорічного Новомедіа Форуму – створення і презентація офіційної афіші. Вона розкриває ключову тему і концепцію запланованої  події, з цього стартує рекламна кампанія.

uWqgr0iKp5k

Цього року захід пройде під назвою «Персоналізація». Слоган – «Ти в медіасфері». Особливу увагу буде спрямовано  на персональні  якості в медіапрофессії.

«Велику роль відіграють індивідуальні  якості журналіста. Інтелект, шарм, харизма, неординарність і навіть зовнішній вигляд – ці характеристики мають дедалі більше значення в професійній журналістській діяльності. Цього року будемо заглиблюватися саме в ці аспекти », – сказав президент Асоціації Руслан Кухарчук.

NMF16horizon_web

Нагадаємо, що Новомедіа Форум – щорічне масштабне журналістська подія в Києві. На цьому професійному майданчику представлені всі види ЗМІ – телебачення, преса, радіо, інтернет. Тут збираються сотні учасників для спілкування, ділового партнерства і підвищення кваліфікації. Більше 30 ключових спікерів, ексклюзивні презентації, майстер-класи від практикуючих фахівців, гострі дебати, ярмарока вакансій, урочиста церемонія нагородження та багато іншого готують організатори медіа події.

JSldmNbDbXA

Форум 2016 пройде в Києві 4, 5 листопада у великому залі готельного комплексу «Турист». «Не пропустіть можливість відвідати головну медіаподію в Україні та отримати цінні контакти і навички», – запрошують організатори Форуму.

Детальніше інформацію про дату і тему Форума читайте на офіційному сайті.

Прес-служба «Новомедіа»