6 квітня  у  Тернопільському місіонерському інституті «Серце Допомоги» відбулась зустрічза участю Руслана Кухарчука, президента Асоціації журналістів «Новомедіа», та Дениса Семенюка, голови інтернет-департаменту Асоціації.  

Працівники та студенти  інституту мали можливість почути цікаві та нові думки щодо впливу ЗМІ на суспільство, а також про те, як за допомогою цієї сфери можна розповсюджувати Євангеліє.

Гості зазначили, що спираючись на швидкий розвиток сьогодення, потрібно по-максимуму використовувати інтернет-ресурси. Хоча це зовсім не означає, що особистий євангелизм відходить на задній план. Важливо використовувати засоби масової інформації, бо те, що показують ЗМІ, безпосередньо відображається в суспільстві. І якщо популяризувати християнські цінності –  наша країна зміниться.

Також спікери ділились баченням щодо іміджу, репутації, піару організації. Руслан Кухарчук підкреслив: «Правильне формування іміджу полягає в тому, щоби підкреслити сильні сторони об’єкту, а не створювати для нього штучні характеристики».

Денис Семенюк викладав тему: «Секрети успішних християнських сайтів». Він пояснив, в чому полягає мета заснування сайту і яким повинен бути веб-ресурс, щоб з його допомогою можна було досягати посланням невіруючих людей.

 

Марія Рудяк для “Новомедіа”