Оксана Тупальська, член Асоціації «Новомедіа», кореспондент служби новин ТВі взяла участь у запливі журналістів всеукраїнських ЗМІ та волонтерів Євро-2012. Оксана змагалася в одиночному запливі у стилі кроль та брала участь в естафеті між командами медійників та волонтерів. 

Акція проходила за 130 днів до футбольного чемпіонату (припадає саме на дату 4 лютого). Організатор аматорського заходу – міський комітет «Євро-патруль». Куратором запливу був Денис Силантьєв, чотириразовий володар Кубку світу з плавання, срібний призер Олімпіади у Сіднеї.

Коли ми запитали Оксану, хто переміг у цьому змаганні, вона відповіла: «Переможених у цьому заході не було, так як важливі не наші спортивні досягнення, але солідарність із рухом задля здорового способу життя. Євро – 2012 – це прекрасна нагода нагадати українцям про традиції заняття спортом у дружній компанії. Атмосфера цього заходу була саме такою. Також для мене, як для християнки, справою честі є підтримати корисну ініціативу волонтерів Євро – 2012. Адже більшість із них – студенти, які присвячують багато свого вільного часу для  добрих справ задля залучення молоді до спорту та створення позитивного іміджу нашої країни».

Асоціація “Новомедіа”.

IMG_8382

 
IMG_8383
 
IMG_8360
 
IMG_8377
 
IMG_8341
 
IMG_8396