Незважаючи на буремні події в регіоні, в середині квітня до всеукраїнського туру “Новомедіа” по університетах долучився Одеський національний університет ім. Мечникова. 

Голова асоціації “Новомедіа” Руслан Кухарчук 16 квітня зустрівся з учнями Факультету журналістики, реклами та видавничої справи. Гість, засновник трьох інтернет-порталів (vsenovosti.in.ua, prochurch.info та новий interesnooo.com), розповів студентам про особливості роботи в інтернет-виданнях та поспілкувався зі слухачами. В аудиторії були присутні близько 40 універсантів.

L6UO8miVRWY

– Південний етап нашого туру по університетах стартував в Одесі. Це той рідкісний випадок, коли ми проводили спілкування зі студентами російською мовою, бо в аудиторії були учні з Придністров’я. При цьому український патріотичний настрій серед тутешніх студентів виражено особливо яскраво,- ділиться приємними враженнями про патріотичність одеської молоді Руслан Кухарчук.

Традиційно одним спілкуванням візит не завершився. “Новомедіа” подарувала бібліотеці університету та кафедрі масової комунікації підручники “Новий журналіст” власного виробництва Асоціації, що легко та цікаво розповідають про медіапрофесію. 

4eoJebE0zg4

Одеса разом з Миколаєвом та Херсоном стали містами фінального етапу всеукраїнського туру по університетах. Нагадаємо, що починаючи з лютого цього року “Новомедіа” з нагоди 10-ліття Асоціації та видання посібника “Новий журналіст” відвідала з лекціями та презентаціями профільні факультети у вищих навчальних закладах по всій Україні.  До туру долучилися 23 навчальних заклади у 18 містах: Черкаси, Кіровоград, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луганськ, Донецьк, Суми, Полтава, Харків, Київ, Рівне, Острог, Луцьк, Львів, Чернівці,Житомир, Хмельницький, Одеса, Миколаїв, Херсон. Кожен заклад та факультет, що приймав участь в турі отримав у подарунок три посібники “Новий журналіст”.