1 липня відбулася зустріч оргкомітету Міжнародного Форуму «Новомедіа», під час якої були оголошені дата та місце проведення цього масштабного заходу у цьому році. Отже, Форум-2013 пройде у Києві 15-17 листопада. На цей раз головний медіа-майданчик країни розташувався в «Українському домі» на Європейській площі.  

«В цьому році буде значно удосконалений формат заходу – на учасників чекають різноманітні нововведення, яких раніше в рамках Форуму не було. Втім, традиційно особливий акцент – на підбір найкращих спікерів та найбільш актуальних тем у сфері мас-медіа», – відзначив голова оргкомітету Руслан Кухарчук.

Крім можливості підвищити свій професійний рівень та зустрітися з кращими спеціалістами, кожен бажаючий зможе взяти участь у тематичних конкурсах, відвідати експозицію медіа-інновацій, ярмарок вакансій та інші тематичні івенти.

Нагадаємо, Міжнародний Форум «Новомедіа» – майданчик для спілкування професіоналів у сфері засобів масової інформації. Тут збираються представники усіх типів ЗМІ із різних країн близького та далекого зарубіжжя. У 2011 році на Форумі зібралося 350 делегатів з 10 країн світу; у 2012-ому спікерами були 45 ключових медіа-спеціалістів.

Отже, Міжнародний Форум «Новомедіа», 15-17 листопада 2013, Український Дім. До зустрічі!

ukrdom-mfn

Прес-центр Міжнародного Форуму «Новомедіа»