Стали відомі теми всіх виступів, які будуть звучати на Новомедіа Форумі 2018. Тридцять професіоналів з медіасреди готують спеціальні навчальні спічі, наповнені практичними ілюстраціями. Детальна програма із зазначенням всіх тем і описом опублікована на сайті Форуму.

Учасники зможуть задати запитання головному ревізору країни – Ользі Фреймут. У свою чергу відомі українські телеведучі телеканалу «1 + 1» організують майстер-клас на тему: «Як провести прямий ефір просто і зі смаком». Спікери будуть говорити про основні правила поведінки в разі непередбачених обставин в режимі LIVE.

Як не потонути в «інформаційній піні», вміло працювати з новинами, освоїти навички оптимізації творчої праці – в ексклюзивному тренінгу «20 Лайфхаків для журналістів». Про свободу слова в Україні та як захистити права журналістів буде говорити Голова Національної спілки журналістів.

Про місію медіапрофессіі і журналістські стандарти, про те як зібрати мільйон гривень одним телевізійним сюжетом і зробити соціальну журналістику цікавою мовитиме ведуча телеканалу СТБ.

Буде порушено тему про екстремальну журналістику і «журналістів-екстремістів», а також про технології знищення свободи слова на прикладі окупації Криму. Юрій Бутусов буде говорити на тему: «Атака і оборона в журналістиці і на фронті».

Буде розкрита тема про редакційних традиціях успішного інтернет-видання, як вижити сайтам в епоху блогів і Фейсбук. Про пропаганду як загрозу для журналістики, про медіатрадиціоналізм на прикладі FOX і CNN і важливості збереження консервативних медіа стандартів, про «ліві» тенденції і «правий» реванш буде вести мову головний редактор «Вголос».

Тему, що хвилює всіх – «YOUTUBE – новий телевізор: що там дивляться і як на ньому заробити» розкриють топові українські блогери. Вони будуть говорити про те, як створити відео, яке «порве» YouTube: теми, технології, маркетинг.

Персоною Форуму в цьому році стане Петро Мага, народний артист України. Він розкриє тему «Екранне майстерність. Як впоратися з собою та мікрофоном».

Учасників Новомедіа Форуму чекає лотерея та розіграш призів. А також Novomedia Awards 2018 – урочиста церемонія нагородження журналістів і редакцій. У музичній програмі візьмуть участь Марта Адамчук – зірка телевізійного шоу «Голос країни» та Олексій Остапчук.

Раніше були опубліковані всі спікери Новомедіа Форуму 2018 – понад 30 топ-фахівців в галузі телебачення, радіо, інтернет-медіа і друкованих ЗМІ. З пулом спікерів Форуму ознайомитися можна ТУТ.

Повна програма головного журналістського події – ТУТ!

Новомедіа Форум пройде в Києві 2-3 листопада.

Всі деталі та реєстрація – на сайті http://novomediaforum.org