Відомі імена ключових преставників медіасфери України, які стануть спікерами Новомедіа Форуму 2018. Учасники головної журналістської події в Києві матимуть можливість почути ексклюзивні рекомендації від знакових персон в ЗМІ: ведучих, редакторів, журналістів-політиків і ТОП-блогерів.

Новомедіа Форум відбудеться в Києві 2-3 листопада. Всі деталі та реєстрація – на сайті http://novomediaforum.org Також там опубліковані імена майже 30 спікерів. Підготовлені актуальні теми на будь-який професійний та інформаційний запит. Участь в Новомедіа Форумі – прекрасна можливість дізнатися ще більше цікавого і корисного від топових медіаворкеров з України та інших країн.

Особливим гостем заходу стане Ольга Фреймут – телеведуча Нового каналу. Ольга поділиться з учасниками Форуму навичками роботи телевізійної ведучої в різних форматах і жанрах. Вона має значний досвід роботи в журналістиці. Була співробітником компанії Бі-бі-сі в Лондоні. У Києві працювала телеведучою в декількох проектах на каналі 1+1, 5 каналі. У 2014 році увійшла в сотню найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус».

Про основоположних традиціях в медіасфері буде говорити Юрій Грицик – головний редактор інформаційного агентства «Вголос». Раніше працював у львівській газеті «Експрес». Про правила і стандарти в політичній журналістиці розповість Ігор Луценко. Ігор працював редактором секції «Великі гроші» журналу «Власть Денег», редактором «Бізнес» журналу «Кореспондент», а також редактором «Економічної правди», журналістом інтернет-видання «Українська правда». Сьогодні він народний депутат України VIII скликання.

Його колеги – депутати Верховної Ради повідають про журналістів в політиці і політиках-журналістах. Серед них – Вадим Денисенко – політик, журналіст, бізнесмен. Працював головним редактором тижневика «Коментарі», керівником об’єднаної редакції тижневика і сайту ProUA. Тетяна Чорновол – працювала в журналі «ПіК», працювала репортером у виданні «Обозреватель», була редактором порталу Lb.ua. Сергій Висоцький працював в газетах «Коммерсант Україна», «Економічні Вісті», «Газета 24», був політичним оглядачем журналу «Фокус». Після – спеціальний кореспондент «Інформаційне агентство” ЛігаБізнесІнформ », заступник головного редактора ТОВ« Новини-ТВ ».

Пул спікерів Форуму поповнив Юрій Бутусов – головний редактор сайту «Цензор.НЕТ». Він працював в газеті «Киевские ведомости», в тижневику «Дзеркало тижня». Юрій є автором сценарію фільму «Помаранчеве небо» про події Помаранчевої революції, продюсер фільму «Ілюзія страху» за повістю Олександра Турчинова.

Про спортивну журналістику розповість Сергій Долбилов – спортивний експерт, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер». Автор і режисер циклу документальних фільмів про братів Кличків; креативний директор спортивних редакцій телеканалів «1+1» і «Мегаспорт». З ним в парі буде Олена Говорова – українська легкоатлетка, спортивна журналістка, коментатор, ведуча. Олена стала бронзовою медалісткою Олімпійських ігор в 2000 році. Сьогодні вона очолює агентство «Media-Sport», що займається спортивним маркетингом.

«Мультиканальний журналіст: нова реальність» – тема Олега Гавриша. Олег працює редактором «Новое время» – це медійний майданчик, которий включає в себе журнал, радіо і сайт. А також працює ведучим на каналі «UA: ПЕРШИЙ». Олег був кореспондентом газети «Ведомости», Forbes, «Комерсант» (Україна), в журналі «Новое время страны», а також у виданнях «Бізнес», «Деловая неделя», «Діловий Харків».

Як зробити соціальну журналістику не тільки корисною, а й цікавою – про це говоритиме журналіст телеканалу СТБ – Ірина Заславець. Ведучі програми “Сніданок з 1+1” Людмила Барбір і Єгор Гордєєв поділяться досвідом про ефективній взаємодії в прямому ефірі. Анна Степанець та Володимир Полуєв, ведучі програми «Вечірній Прайм» на 112 каналі, розкриють тему про те, як контролювати ефір і працювати в умовах конфлікту на ефірній майданчику. Юлія Литвиненко – телеведуча на телеканалі «Прямий», буде говорити про секрети якісного інтерв’ю. Вона працювала в телекомпаніях «1 + 1» і «СТБ», УТ-1 (Перший національний), вела прямі ефіри на «11 каналі» (Дніпропетровськ), була ведучою кількох проектів на ICTV і «Інтері». Працювала на радіостанції «RadioMix» і головним редактором журналу «TELECITY».

Про роботу журналіста в екстремальних умовах розповість Юрій Луканов – голова Незалежної медіа-профспілки України, тренер з безпеки роботи журналістів у гарячих точках. Займається захистом прав журналістів з ОБСЄ. Про безпеку журналіста в контексті свободи слова говоритиме Сергій Томіленко – голова Національної спілки журналістів України, член громадської ради при Держкомтелерадіо України та колегії Держкомтелерадіо, голова редакційної ради журналу «Журналіст України».

Про інформаційну війну, про журналістику в умовах гібридної агресії повідає Сергій Гришин – заступник головного редактора, шеф-редактор новин у РБК-Україна. Продюсер проекту Skrypin.ua і екс-журналіст Hromadske.ua.

Віталій Голубєв, головний редактор Видавничого дому «ОГО» і секретар Національної спілки журналістів України, буде говорити про 20 Лайфхак ефективного журналіста. Віталій викладає на кафедрі журналістики Національного університету «Острозька академія», керує Школою універсального журналіста.

Представники компанії AIR, що входить в ТОП-5 світових партнерів YouTube, дадуть самі ексклюзивні рекомендації. Головний Техноген України – Семен Кременюк, відомий відеоблогер, поділиться ефективними інструментами ведення YouTube каналу. Також Кирило Євсєєв – експерт по просуванню і створення контенту для YouTube. Автор каналу «Як знімати відео». Консультує блогерів і політиків про розвиток Ютуб-каналів.

Масштабнf медіа-подія – Новомедіа Форум відбудеться в Києві, 2-3 листопада.

Весь пул спікерів опублікований ТУТ

Встигніть зареєструватися, заповнивши форму ТУТ