Завершився місячник інтенсивної презентації Асоціації «Новомедіа» у різних регіонах України. Для проведення цієї роботи був обраний травень. Мета кампанії – залучити медійників-християн до благовістя в засобах масової інформації та мобілізувати їх для участі в Міжнародному форумі «Новомедіа», який відбудеться восени в Києві.

Після закінчення кампанії підбито підсумки: проведено 16 презентацій у 13 містах країни, в 12 церквах, в 3 навчальних закладах і на одному з’їзді пасторів.

Стартувала презентація ще наприкінці квітня. Першу презентацію провів новомедійник з Хмельницького Едуард Сівець для студентів 1-го курсу Криворізького Біблійного Інституту (ОЦХВЄ).
Потім новомедійниця Олеся Дмитрієва зі Слов’янська (Донецька обл.) розповсюдила інформацію у церкві «Преображення Господнє», де були присутні близько 300 чоловік, та ознайомила пасторів дружніх церков з організацією журналістів-християн.

Естафету продовжив севастопольський осередок «Новомедіа». Новомедійниці Катерина та Олена Зібіни провели презентацію Асоціації  двадцятьом служителям на пасторській міжконфесійній раді міста.

Не відставв також і Алуштинський осередок. Валентина Гаврилюк, голова філії «Новомедіа», з радістю розповіла про скорий Міжнародний форум пасторам церков Кримського узбережжя.

До інформаційної кампанії долучилися не лише члени Асоціації, але й друзі-партнери. Серед них – Андрій Ткачов. Він провів презентацію «Новомедіа» у Дніпропетровську на зборах, де її прослухали близько 65 молодих людей. А ось Артем Надієв з міста Брянка на Луганщині презентував Асоціацію на своєму молодіжному служінні.

У центральній Україні – а саме, в Бердичівському центрі освіти про «Новомедіа» дізналися, завдяки зусиллям голови місцевого осередку «Новомедіа» Петра Залізного. Три презентації для різних церков Сум провела Людмила Порсова, також голова місцевого осередку.

Завершенням інформаційної компанії були презентації у двох навчальних закладах. Новомедійниця Євгенія Іванова представила проекти «Новомедіа» в Донецькому Християнському Університеті для людей безпосередньо пов’язаних зі ЗМІ, а новомедійниця Світлана Кучеренко провела презентацію у Вінницькій Біблійнiй Семінарії ОЦХВЄ.

«Ми вдячні всім, хто приєднався до цього національного марафону в травні. Для нас дуже важливо, щоб якомога більше медійників-християн об’єдналися для благовістя та популяризації моральних цінностей в засобах масової інформації. Сподіваємося, що ми всі зустрінемося на масштабному осінньому форумі «Новомедіа», – зазначила Тетяна Пінчук, адміністратор і член правління Асоціації «Новомедіа».

Асоцiацiя “Новомедiа”