9 листопада ц. р. в рамках форуму «Новомедіа» відбудеться урочиста церемонія нагородженнязасобів масової інформації–«NovomediaAwards». Нагороду– тематичну статуетку та диплом – вручатимуть за висвітлення вічних цінностей у мас-медіа.

Лауреати отримають відзнаки у номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» та «Відповідальна журналістика», а вручатимуть їх відомі та поважні особистості.

«Впродовж року члени Моніторингової комісії Асоціації «Новомедіа» здійснювали моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, мережі Інтернет з метою виявлення матеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей у медіа. Ми відібрали найсильніших з тих, хто надсилав свої матеріали або ж за власною ініціативою, або з тих, кого ми знаходили самостійно. Вже тертій рік поспіль говоритимемо наше щире «ДЯКУЮ» тим представникам ЗМІ, які сприяють популяризації християнських та моральних цінностей», – пояснює Юлія Солоха, керівник проекту «Novomedia Awards».

Зіркові гості – учасники шоу-програми: В’ячеслав Рибіков, призера «Нової хвилі»; Шаніс, фіналістка телевізійного проекту «Голос країни»; балет «Нарнія», чемпіони світу з ірландського степу, співак Роман Ващук та інші.

Церемонія нагородження відбудеться 9 листопада, у неділю о 16:00 за адресою: м. Київ, вул. Р.Окіпної, 2, готельний комплекс «Турист».

Тел. для акредитації:

063-603-35-68