Адміністратор Асоціації «Новомедіа» Тетяна Пінчук з 1 липня 2016 року залишає цю посаду. Вона ухвалила  це рішення, щоб більше зосередитись на творчій журналістській діяльності.

На роботу в Асоціацію Тетяна прийшла у  січні 2007 року. Таким чином, працювала в офісі 9,5 років. Увесь цей час вона займалася не тільки забезпеченням життєдіяльності організації, а й брала ключову участь в  організації  найбільш відомих проектів: Новомедіа Форум, Новомедіа Вікенд, школа «Новий журналіст», Медіаленд.

  фото тані для новини

«Наша Таня Пічнук – це  не просто цінний співробітник, прекрасна людина, дорога подруга. Тетяна це, якщо дозволите, ціла епоха в історії нашої організації, – підкреслює Руслан Кухарчук, президент Асоціації «Новомедіа».  Немає жодного проекту, до якого б вона не доклала своєї  корисної  участі. Її внесок у становлення, розвиток і розширення «Новомедіа» колосальний. І я, і всі ми завжди будемо їй за це вдячні».

Припри те, що Тетяна йде з офісу, вона залишається в команді, а також продовжує займати позицію  члена  правління Асоціації «Новомедіа».

RzFhQmov1XU

«Для мене робота в Асоціації  –  це, перш за все, люди. Практично всі мої друзі   новомедійники. Також я отримала величезний професійний досвід за період  роботи. Адже багато чого починали з нуля, зводили  фундамент, камінчик за камінчиком. Деякі завдання і рішення керівника інколи були викликом, здавалися неможливими. Але, озираючись назад, я розумію, що сама на це могла б і не наважитися. Тому вдячна Руслану Кухарчуку за виявлену до  мене довіру. Зараз штат співробітників збільшується, а я переходжу від адміністративної роботи до журналістики», –  каже Тетяна Пінчук.

 

З 4 липня 2016 року до обов’язків адміністратора Асоціації «Новомедіа» приступає Святослава Червінська.

13528967_1085807591478290_3253487301083349175_n

Прес-служба «Новомедіа»