З метою розширення інформування про релігійні та релігійно-суспільні події у різних куточках України редакція Релігійно-інформаційної служби України (www.RISU.org.ua) оголошує конкурс регіональних кореспондентів. До конкурсу запрошуються журналісти, релігієзнавці та інші особи, які зацікавлені у цій тематиці.

Основні вимоги до учасників конкурсу:
— об’єктивність і конфесійна неупередженість,
— доступ до інформації та вміння з нею працювати,
— оперативність та активність у роботі,
— вміння працювати з технікою та швидкий доступ до Інтернету.

Бажане володіння російською, англійською чи іншими іноземними мовами.

Для нас будуть цікавими Ваші інформаційні повідомлення, репортажі, інтерв’ю, релігійно-краєзнавчі статті тощо, які необхідно доповнювати фотографіями. Надіслані інформаційні повідомлення повинні містити відповіді на наступні запитання: хто?, що?, де?, коли?, а при можливості ще й: як?, чому? і навіщо?

Зацікавленим особам пропонуємо ближче ознайомитися з роботою сайту, зокрема, україномовної версії РІСУ — www.risu.org.ua/ukr

З переможцями конкурсу редакція готова укласти угоди про постійну співпрацю.

Ваші напрацювання надсилайте за електронною адресою: risu-ukr@risu.org.ua і обов’язкову копію на адресу: risuedit@gmail.com з позначкою „на конкурс”

Конкурс триває з 1 травня по 30 червня 2006 року. Результати конкурсу будуть оголошені на початку липня 2006 р. на сайті РІСУ.

Довідки за телефонами: (032) 2409940, 2409944 (внутр. 134 або 267), (0322) 769545 (просити з’єднати з редакцією РІСУ) або електронною поштою: risu-ukr@risu.org.ua. Для оперативного зв’язку: (050) 4314852.