Під час Християнської Медіа Конференції учасники зможуть почути доповіді та особисто поставити питання президенту MEDIAlliance Int. Рону Харрісу та віце-президенту з комунікацій Кайлу Гілберту.

Для участі обов’язково заповніть анкету: https://cutt.ly/ecDhXqn

Під час першого дня заходу, 15 квітня, Рон говоритиме на тему лідерства. Сьогодні світ відчайдушно шукає лідерів, які будують свої організації на доброчесності. Там, де є недолік чесності, втрачається довіра. А коли довіра зникає, керівник втрачає здатність ефективно керувати людьми у його команді. І коли це трапляється, організація чи служіння не твердо стоїть у своєму покликанні. Чесність сьогодні є ключовим фактором для керівників! «Цілісне лідерство» –  тема першого виступу, який відбудеться у тематичній залі об 11:30.

У цей час у паралельній залі Кайл розкаже про важливість ребрендінгу. Ця сесія надасть вам інструменти для оцінки ефективності вашого бренду і запропонує практичні кроки для вдосконалення.

Наступна сесія відбудеться в тематичному залі о 14:30. Рон виступатиме із презентацією «Сила радіо для впливу». Сьогодні люди дивляться, слухають та отримують доступ до засобів масової інформації, і християни мають потужну можливість використовувати цей інструмент у медіа служіннях. Паралельно Кайл доповідатиме про «Важливість зворотного зв’язку». Ця сесія буде зосереджена на практичній допомозі щодо організації зворотного зв’язку, оскільки будуть надані поради щодо надання та отримання якісних відгуків.

У п’ятницю, 16 квітня, Рон Харріс розкаже про ключові елементи телевиробництва, знання про які  дозволяє створити міцну основу для ефективного використання цього засобу масової інформації. Це дає потужну платформу за допомогою творчості уявити, що Бог робить, щоб глядачі могли зрозуміти причину надії на Христа. Повертаємось до основ у виступі на тему: «Футбол, панчохи та телевиробництво». А Кайл виступить із темою «Історія, яку варто розповісти» та відповість на питання: які кроки ми можемо зробити, щоб посилювати захоплення і обмінюватися важливими історіями? Ця сесія зосереджена на корисних процесах пошуку, розробки та обміну історіями.

Після обіду у тематичній залі Рон доповідатиме про те, як залучити слухачів. Слухачі – це просто слухачі… до тих пір, поки вони не стануть зануреними та залученими до того Євангелія, що ви презентуєте. У паралельній сесії Кайл виступить із темою «Вирізай». Цей спіч стосується монтажу відео, який  є завершальним етапом завершення будь-якого телевиробництва. Хоча цей вид мистецтва іноді сприймається як само собою зрозуміле, спікер надасть інформацію про те, які саме творчі рішення, прийняті в процесі редагування, покращують або ламають історію.

У суботу американська команда занурить вас у тему «Стандарти досконалості». Рон Харріс та Кайл Гілберт впевнені, що ті, хто виконує свою роботу абияк, ніколи не насолоджуватимуться блискучими досягненнями. А ті, хто працює у церквному служінні, мають усі підстави робити свою неперевершено, оскільки ми служимо неперевершеному Богу!

Детальна програма заходу ТУТ 

Захід відбудеться 15, 16, 17 квітня у двох форматах: наживо у конференц-залах готелю “Україна”, а також у он-лайн формі закритої відеотрансляції для зареєстрованих учасників.

Для участі обов’язково заповніть анкету: https://cutt.ly/ecDhXqn