Запрошуємо журналістів, редакторів, фотографів і телеоператорів до спілкування з ключовими спікерами конференції «Один Господь! Один народ! Одна віра!». Нагадаємо, цей масштабний міжконфесійний форум пройде в Запоріжжі 13-15 травня.

1. ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ З НІККІ КРУЗОМ
14 травня, в суботу, о 14:30
за адресою: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В, прес-центр газети «Комсомольська правда», (Будинок друку, другий під’їзд), 5 поверх.

Під час прес-конференції буде вестися он-лайн трансляція. Деталі дивіться тут – http://zp.kp.ua/daily/press/detail/3697/.

Ніккі Круз – автор бестселера «Біжи, малий, біжи», головний герой голлівудського фільму «Тисяча частин», який вийде восени 2011 року, займається служінням важким підліткам та молоді, чоловік, батько чотирьох дочок і дідусь. Ніккі народився в сім’ї чаклунки і священика сатани. У 1958 році він був ватажком злочинного угруповання «Мау Маус», яке орудувало на вулицях Нью-Йорка, і яке боялися не тільки конкуренти, але й поліцейські. Сьогодні Ніккі Круз – євангеліст, що досягає сотні людських сердець свідченням свого звернення до Бога, розповіддю про своє жахливе минуле і сьогоднішнє прекрасне життя християнина. Особливо цікаво почути історію Ніккі Круза, враховуючи, що зовсім недавно в автокатастрофі загинув Девід Вілкерсон. Це саме та людина, яка багато років тому вимовила слова, звернені до Ніккі: «Навіть якщо ти розріжеш мене на тисячі шматків, кожен шматок буде кричати: «Ісус любить тебе!»

2. ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ З ДЖОНОМ БІВЕРОМ
14 травня, субота, о 16:00   м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 66, Палац спорту «Юність».

Джон Бівер – автор книг-бестселерів, перекладених на більш ніж 60 мов, ведучий телепрограми The Messenger, що транслюється в 200 країнах світу, спікер конференцій міжнародного рівня, власник докторського ступеня в служінні, чоловік, батько чотирьох синів. Кращими роботами автора вважаються «Приманка сатани», «Рухомий вічністю», «Аффабель: вікно у вічність».

3. ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ З ОЛЕКСАНДРОМ ШЕВЧЕНКО
15 травня, неділя, о 15:00   Запоріжжя, вул. Перемоги, 66, Палац спорту «Юність».

Олександр Шевченко – пастор християнської церкви «Дом Хлеба», президент студії «Угол», телеведучий однойменної програми «Угол» і передачі «Позиція», автор книг «Види ментальності» і «Заступіться хто-небудь», спікер конференцій міжнародного рівня. Програми студії «Угол» та церкви «Дом Хлеба» виходять у близько 200 країнах світу, а також доступні на інтернет-каналі «Рема» (pema.tv). Олександр має прекрасну сім’ю: дружина Жанна, син Данило і донька Вікторія.

Телефони для довідок та акредитації:  067-291-46-14 (керівник прес-центру Віталій Дзюба), 096-219-76-86 (Катерина Павелко).
Після закінчення прес-конференцій – фуршет для представників засобів масової інформації.

Прес-центр конференції