Зовсім скоро працівникам медіа-сфери знову випаде можливість зустрітися з однодумцями, поспілкуватися на актуальні теми, поділитися досвідом, що накопичився за рік «розлуки» , а також разом весело провести час.

Міжнародний форум «Новомедіа» – майданчик для спілкування професіоналів у сфері засобів масової комунікації – готується до відкриття.

Форум проходитиме 2-4 листопада 2012 в київському Будинку кіно, який вдруге відкрив двері для дискусії медійників про нові медіа та вічні цінності. Крім цього, з квітня відбуваються зустрічі оргкомітету, а також тривають переговори з майбутніми спікерами Форуму.

«Міжнародний форум «Новомедіа» – це великий ярмарок знань і досвіду в сфері ЗМІ. Цього року ми ставимо перед спікерами важливе завдання: вказати учасникам Форуму конкретні методи успішної інтеграції в медіа-середовище. Отже Форум буде вельми корисною і видовищною подією», – прокоментував голова Асоціації, Руслан Кухарчук.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в Києві проходив Міжнародний форум «Новомедіа». Цей масштабний захід зібрав близько 350 медіа-працівників – представників релігійних та світських ЗМІ з 10 країн. Центральна тема Форуму – «Нові медіа та вічні цінності». У програмі – безліч профільних лекцій та семінарів, тематичні ток-шоу, кінопокази, конкурси, презентації та ін.

 

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”