20 квітня стартував щорічний конкурс християнських сайтів. Його проводить клуб вебмайстрів-християн за підтримки Інтернет-департаменту Асоціації “Новомедіа”.  Мета конкурсу – визначити кращі християнські сайти в своїх номінаціях та надати стимул іншим вебресурсам розвиватися і рости.

Конкурс проходить вже п’ятий рік поспіль, щороку в конкурсі беруть участь сотні християнських сайтів, а кращі з них отримують почесні дипломи переможців.

У цьому році було вирішено розділити народне голосування та голосування журі. Тому в кожній номінації може бути 2 переможця, за версією народу і за версією журі.

Народне голосування буде проходити з використанням соціальних мереж, “лайків” у фейсбуці, кнопки “подобається” вконтакті. Така особливість голосування буде корисна власникам сайтів – велика аудиторія соціальних мереж зможе дізнатися про їхні проекти, а самі власники сайтів, зможуть дізнатися більше про своїх відвідувачів.

  • Заявки на участь у конкурсі приймаються з 20 квітня по 20 травня.
  • Народне голосування буде відкрито з 1 травня.
  • Переможці будуть традиційно оголошені в рамках щорічної конференції “Християнство online “, яка відбудеться 17-18 червня в Києві.
Якщо ви адміністратор або власник християнського сайту – запрошуємо вас взяти участь, це ваш шанс заявити широкій аудиторії про сайт і отримати, як народну, так і експертну оцінку вашого веб-ресурсу.

 

Офіційний сайт конкурсу: www.konkurs.novomedia.org