Асоціація «Новомедіа» розшукує медіаматеріали про вічні цінності. 3 листопада в рамках Новомедіа Форуму відбудеться церемонія нагородження Novomedia Awards.

Уже сьомий рік поспіль Асоціація «Новомедіа» нагороджує журналістів та редакції ЗМІ за висвітлення вічних цінностей. За матеріали із висвітленням сімейних, моральних, християнських цінностей Асоціація «Новомедіа» нагороджує пам’ятною статуеткою «Вічні цінності у мас-медіа», вручає подяку та цінні подарунки.

Церемонія Novomedia Awards стала вже традиційною під час проведення Новомедіа Форумі. І цього року відбуватиметься 3 листопада. Загалом пройде нагородження у двох номінаціях: «Систематичне висвітлення вічних цінностей» (для редакцій) та «Відповідальна журналістика» (для журналістів).

Наразі представники Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, Інтернет-видань з метою виявлення медіа-матеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей у мас-медіа.

Відбіркова комісія просить повідомляти про наявність відповідних тематичних медіаматеріалів (тексти, відео, аудіо), надіславши посилання на електронну скриньку: awards@novomedia.org або за поштовою адресою: а/с 424, Київ, Україна, 03150, Асоціація «Новомедіа» не пізніше 13 жовтня 2018 року.