15 вересня пройде спеціалізований тренінг  «Безпека дітей в Інтернеті» від провідного спеціаліста Артура Кочаряна, координатора програми Microsoft “Школи – новатори”. Організаторами заходу виступає Асоціація «Новомедіа» на базі Релігійного центру «Емануїл».

Інтернет приховує безліч небезпек для дітей. Мережеві шахраї вивідують інформацію про дітей під виглядом однолітків. Надаючи дитині безконтрольний доступ до Інтернету, ми ризикуємо втратити персональні дані та гроші на електронних рахунках, а спілкування з віртуальними знайомими загрожує безпеці дітей. Про цю проблему та способи її вирішення розповість наш експерт з кібербезпеки під час тригодинного семінару. Також ви дізнаєтеся:

– про правила безпечного користування Інтернетом;

– як дитині уникнути непотрібних знайомств через соціальні мережі;

– як контролювати перебування дитини за комп’ютером;

– які існують програми захисту від шкідливої ​​інформації;

– безліч практичних рекомендацій.

Спікер із задоволенням відповість на всі питання, що вас цікавитимуть.

Під час навчання подається доступна, практична інформація з Інтернет-безпеки, ознайомившись з якою навіть починаючі користувачі зможуть ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.

До участі у семінарі запрошуються: батьки, вчителі недільних шкіл, вихователі та викладачі навчальних закладів, а також усі бажаючі.

«Після семінару пана Кочаряна під час весняної конференції «Медіаленд» ми отримали безліч позитивних відгуків та прохань організувати розширений тренінг. Ми впевнені семінар буде корисний багатьом людям», – сказала Тетяна Пінчук, адміністратор «Новомедіа».

Початок: 11:00

Кінець: 15:00

Реєстраційний внесок: 20 грн.

Реєстрація за телефонами: 

            044-223-66-80                  050-783-26-33      

Місце проведення: вул. Будіндустрії, 5 (Релігійнй Центр “Емануїл”), станція метро “Видубичі”.

 

афиша_2_сайт

 

DSC_2985