Клод Пратт – виконавчий директор FLNFamily Life Network (www.fln.ca)

Останні 7 років очолює команду посвячених людей, які діляться Євангелієм, використовуючи різні засоби масової інформації сімома мовами. Має великий досвід лідерства, більше 25 років був пастором церков в Манітобі, Онтаріо та Квебеці, перебував у правлінні кількох організацій, зокрема SEND International Canada (http://www.send.org/canada/) у 1999-2004 роках. Клод і його дружина Вівіен мають трьох одружених синів та онучку.

Claude charcoal

Три семінари Клода Пратта будуть побудовані на його особистому досвіді і на роботах Патріка Ленсіоні. Клод говоритиме про пастки і переваги лідерства, особливо торкаючись керування християнською медіа-організацією. Він максимально практично буде розповідати про те, чому організаційне здоров’я має першорядне значення. Спираючись на свій досвід лідерства в FLN, він поділиться, чому так важливо доносити до людей, що конкретно і навіщо ми робимо.

Ернесто Пінто, директор іспанського служіння FLN

Народився у Гондурасі, іммігрував до США, отримав звання магістра богослов’я Духовної семінарії в Чикаго. У 1993 році, будучи пастором, він почав Encuentro, іспаномовну радіо програму. Сьогодні, коли Ернесто очолює іспанське служіння FLN, його радіопрограми безкоштовно транслюються на більш ніж 1000 радіостанцій в 30 країнах світу. Він також створює телевізійні програми, організовує заходи для сімей і пропонує навчання пасторським парам.

ernesto head shot

В своїх семінарах Ернесто розповість про зустріч, яка змінила його життя і привела його туди, де він зараз знаходиться. Він поділиться способами, за допомогою яких він досліджує свої різні аудиторії, і як він потім структурує зміст, щоб задовольнити їхні потреби, а також пояснить, чому він вважає, що все, що він створює, має бути позначено високою якістю – «робити найкраще в даному часу, обставинах і ресурсах». 

FamilyLifeNetworkinc. (FLN) розробляє медіа-контент для радіо, телебачення, Інтернету, друкованих видань та живих подій з метою побачити життя, змінені завдяки Ісусу Христу і Його вченню по всьому світу. FLN має центральний офіс у Вініпезі (Канада) і виробляє продукцію сімома мовами: англійська, арабська, іспанська, німецька, російська, тайська та українська.

Семінари відбудуться 25 квітня в Культурно-громадському центрі ШELTER+ (м. Кривий Ріг) за адресою вул. Армавірська, 28, за сприяння студії «Біблія і сучасність». УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА.

Семінари триватимуть з 10:00 до 19:00. Організатори забезпечують обід і кава-паузи для всіх учасників.

Контактна інформація: jmorozoff@gmail.com; +38067-539-24-86

Для участі треба обов’язково зареєструватися, заповнивши форму:  http://u.to/OD81Aw