Уже у квітні пройде інтенсив школи “Новий журналіст”. Навчання стартує 10 квітня і триватиме два тижні – до 24 квітня. Студентів чекає 20 годин занять та окремо виконання домашніх завдань. Компетентні журналісти-практики готують адаптовані лекції до нинішніх викликів медіапростору. Цьогоріч лише два заняття буде в режимі офлайн, решта лекцій – онлайн. По закінченню курсу, учасники отримають сертифікат для майбутньої роботи та книгу “Новий журналіст” у подарунок. Запрошуємо до реєстрації – кількість учасників у групі обмежена. 

Викладачі школи за 20 годин інтенсивного навчання подадуть відбірний матеріал для майбутньої професії у медіасфері. Тематика настільки широка, що кожен студент знайде для себе необхідний напрям: аналітична журналістика, інтерв’ю як жанр, соціальна, релігійна, телевізійна журналістика, основи фото та відео жанрів, SMM та тексти для соцмереж. Певна річ, на перших лекціях буде введення у журналістику, теорія масової комунікації, розгляд жарнів журналістики та особиливостей роботи в інтернет-виданні.

Приємним бонусом для учасників школи “Новий журналіст” весняного набору стане вільний вхід на триденну Християнську Медіа Конференцію. На цьому заході студенти зможуть поглибити та розширити свої знання у медіасфері, а також отримати корисні контакти для подальшої роботи.

Уся детальна інформація про викладачів та місію школи “Новий журналіст” на спеціальному сайті.

Вартість навчання становить 1990 грн. Подати заявку можна тут. Кількість місць у групі обмежена.