Незалежна Медіа-профспілка України запрошує позаштатних журналістів до участі в одноденному тренінгу: «Як працювати фрілансером?», який відбудеться у Києві 18 квітня. Тренінг проводить Фредрік Найман, експерт секції фрілансерів Шведської спілки журналістів.

Журналісти-фрілансери отримають консультації, як організувати робоче місце позаштатного журналіста, домовлятись про гонорари та вчасно їх отримувати, вдало обрати спеціалізацію та з інших питань. Також журналісти матимуть нагоду обговорити перспективи подальшого розвитку Бюро фрілансерів, яке було створено у 2005 році на базі Медіа-профспілки.

Тренінг розпочнеться о 10.00 і закінчиться близько 17.00. Для учасників тренінгу буде організований обід та кава-брейки, а також відшкодовані кошти, витрачені на проїзд до Києва та назад (потрібно мати квиток „до Києва” та зробити ксерокопію зворотного квитка).

Заявку можна надсилати у довільній формі: вказати прізвище та ім’я, назву профспілкового осередку або іншого об’єднання журналістів, досвід роботи позаштатним журналістом, контактний телефон та електронну пошту, а також – коротко описати ЗМІ, з якими співпрацюєте.

Заявки приймаються до 13 квітня 2007 року, й після цього буде сформована група учасників тренінгу (15 осіб із регіонів та 4-5 осіб із Києва).Заявки можна надіслати факсом у офіс Медіа-профспілки за номером (044) 289 71 97, або електронною поштою vynnychuk@profspilka.org.ua. IMI