Автор книги «Новинна інтернет-журналістика» Олександр Амзін поділиться своїм багаторічним досвідом роботи на порталі новин Lenta.ru та в компанії Яндекс на конференції «Християнство онлайн-2011» – 24 червня.  Окрім цих новинних порталів Олександр співпрацював з низкою інших видань, що допомогло йому стати фахівцем в сфері інтернет-журналістики.

Учасникам конференції пощастить вчитися у аса – структурі новин, складанню заголовків, використанню першоджерел, а також роботі з піарниками. Спеціальний гість відповість на запитання слухачів, розповість про особливості інтернет-журналістики та як писати новини для Інтернет.

Нагадаємо, що конференція пройде 24 -25 червня недалеко вiд Києва. Реєстрацiя триває до 20 червня.

У програмi також виступатимуть інші доповідачі за темами: Як заробити на продажу інтернет простору? Базові навички безпеки для власників веб-проектів. Ефективні інструменти Google. Християнський блогінг. Створення сайту за 15 хвилин. Нова культура відеоблогерiв. Інтернет Євангелізація. Способи генерування унікального контенту сайту.  Як Інтернет змінює традиційні ЗМІ та до чого це призведе. Тестування проекту i багато інших.

Новомедiа